Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Nieuws

 

Informatieavonden Canada Boeren met plezier!

Interfarms organiseerde Informatieavonden Canada Boeren met plezier! Van oudsher is Canada al een echt emigratieland en het land trekt nog steeds veel agrariërs aan. De emigranten daar zijn vol enthousiasme en plezier aan
10 november 2010   
Lees verder →
Rtvnoordlogo

In de Pers: Dam op in Zuidhorn

Rob van Dam vertoefde 9 november 2010 enige uren in Zuidhorn.
09 november 2010    fotos
Lees verder →
 

Marjan Naaier onbetwiste winnaar FC prijsvraag

Welkom in Zuidhorn.nl stelt twee kaarten ter beschikking voor de bekerwedstrijd van FC Groningen tegen ADO Den Haag op 11 november aanstaande. Aanvang 20.45 uur. Om te kunnen winnen moesten deelnemers aangeven
09 november 2010   
Lees verder →
 

Kritiek op topinkomen onderwijsman Grijpskerk

Leeuwarden/Grijpskerk - Grijpskerker Klaas-Wybo van der Hoek behoort als vice-voorzitter van de raad van bestuur van onderwijsinstelling Stenden in Leeuwarden tot de grootverdieners in de onderwijswereld. Op een lijst die de Algemene Onderwijsbond
09 november 2010   
Lees verder →
 

Hoekstra bouwt nieuwe loods

Hoekstra Bouw bv in Noordhorn bouwt achter het bedrijfspand op het bedrijventerrein een nieuwe loods. In de huidige opslag zijn werkplaats en opslag gecombineerd maar die ruimte wordt te klein. Het bedrijf werkt
09 november 2010   
Lees verder →
 

Twee nieuwe sites vanuit Aduard en Zuidhorn

Rutger Loer (16) uit Aduard heeft een nieuwe site in de lucht. Met zijn site »Het Nieuws Uit Groningen.nl wil hij vanuit Aduard nieuwtjes op het internet plaatsen. Eerder maakte Rutger al videofilms en
09 november 2010   
Lees verder →
 

‘Meer huizen isoleren in Noordhorn’

Noordhorn - De geluidsisolerende maatregelen aan huizen die de provincie wil doorvoeren in verband met de wegomlegging in Noordhorn zijn volstrekt onvoldoende. Dat vindt Verenigd Noordhorn, die lange tijd ijverde voor de
09 november 2010   
Lees verder →
 

Aduard: Vrouw onwel op een ligfiets

Zondagmiddag is er nabij Aduard een vrouw onwel geworden op een ligfiets. Dat gebeurde op de Wierumerschouwsterweg. Het trauma-team kwam ook ter plaatse, de vrouw is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Meer
08 november 2010   
Lees verder →
 

Kapsalon Kreatief genomineerd voor Award

Kapsalon Kreatief wederom genomineerd voor de felbegeerde Gold Trophy Award. Kapsalon Kreatief is dit jaar genomineerd in de categorie Avantgarde, en de hairstylisten van Kreatief zijn dan ook uiteraard zeer trots op het
08 november 2010   
Lees verder →
 

Ladyfair Zuidhorn: “Goedenavond dames”

Maandagavond was er in Balk Zalencentrum een Ladyfair. Deze fair trok over de tweehonderd bezoekers waarvan het merendeel dames.
08 november 2010    fotos
Lees verder →
 

Noordhorner op straat beroofd in Groningen

GRONINGEN Een 22-jarige jongeman uit Noordhorn is zaterdagavond rond 22:45 uur aan de Atensheerd in Groningen beroofd. De man had juist gepind en liep terug naar zijn auto. Plotseling werd hij door
08 november 2010   
Lees verder →
 

Groningen-Zuidhorn 3 extra treinen in ochtendspits

GRONINGEN - Vervoersorganisatie Arriva laat met ingang van 13 december extra treinen rijden in Groningen en Friesland. 's Avonds en op zondag komen er extra sneltreinen tussen Groningen en Leeuwarden. Dat maakten
08 november 2010   
Lees verder →
 

Juf Janneke 25 jaar in het onderwijs!

Op basisschool Het Anker in Zuidhorn hingen afgelopen week slingers. Juf Janneke Smid vierde namelijk haar 25-jarig juffenjubileum. Tijd voor een feestje! Haar kamertje was behangen met slingers, kaarten en mooie tekeningen
08 november 2010   
Lees verder →
 

Wethouder leest voor op dag van de duurzaamheid

Wethouder oomkes leest voor op dag van de duurzaamheid Donderdagmorgen 11 november aanstaande leest milieuwethouder Jan Oomkes op de Dag van de Duurzaamheid op vier basisscholen een verhaal voor over duurzaamheid. Hij
08 november 2010   
Lees verder →
 

Brand gasopslagplaats Grijpskerk onder controle

Grijpskerk - De brandweer heeft de brand in een gasopslagplaats van de NAM in Grijpskerk onder controle. In een installatie ontstond te veel druk, waardoor een plas aardgascondensaat vlam vatte. De omgeving loopt
08 november 2010   
Lees verder →
 

ZENO zwemmers verpulveren eigen records!

Waar de ZENO zwemmers vorige week bij de 25/50 meter wedstrijd al lieten zien dat ze in vorm waren, bleek dat op zaterdag 6 november bij de 100 meter wedstrijd helemaal! Er
08 november 2010   
Lees verder →
 

Aquaflippers zetten persoonlijk records scherper.

Op 6 november hebben 19 zwemmers van de Aquaflippers meegedaan aan de 100 meterwedstrijden in zwembad Helperbad in Groningen. Op de 100 meter vlinderslag waren er medailles te verdienen. Esther Schipper en
08 november 2010   
Lees verder →
 

Foske Tamar van der Wal tweede in Utrecht

Marathonschaatsster Foske Tamar van der Wal uit Grijpskerk heeft zaterdagavond opnieuw een podiumplek weten te bemachtigen. In Utrecht eindigde zij als tweede achter Carla Zielman uit Rottum. Onder zware omstandigheden met weinig aanvallen
08 november 2010   
Lees verder →
 

Slecht weer op Curaçao: Mollema kan niet fietsen

WILLEMSTAD - De Amstel Curaçao Race die zaterdag zou plaatsvinden is een dag uitgesteld. Het slechte weer had het parkoers rond Willemstad te gevaarlijk gemaakt, liet organisator Leo van Vliet weten. De
08 november 2010   
Lees verder →
 

Zuidhorn heeft zevende overwinning binnen ( 7-0 )

Zuidhorn heeft haar zevende overwinning binnen na een 7-0 overwinning op Dio Groningen. Op het sportpark in Kardinge werd de wedstrijd tussen beide teams op een prima bespeelbaar veld afgewerkt. De eerste helft
07 november 2010   
Lees verder →
 

Winkels Zuidhorn mogen niet meedoen met st Maarten

Twee meiden uit Zuidhorn vinden het flauwekul dat de winkels in Zuidhorn mee mogen doen met het lampionnen feest. Omdat ze die avond extra dingen geven gaan alle kinderen naar de winkels. Het
07 november 2010   
Lees verder →
 

PLOFKRAAK bij Rabobank Zuidhorn

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een Plofkraak geweest bij de Rabobank in Zuidhorn. Bij de vestiging aan de Hanckemalaan is zowel de Pinautomaat als de sealbagautomaat flink beschadigd. De schade
06 november 2010   
Lees verder →
 

Een muzikale reis van de vis en de waterman

Allebei zijn ze wereldberoemd in Grijpskerk, Gert Sennema en Jan Kuiper. De twee mannen laten hun liefde voor het dorp graag zien. Dit keer ook in een nieuw project: ‘Muzikale reis van
05 november 2010   
Lees verder →
 

Poiesz wil wel naar Zuidhorn

Nog steeds is Poiesz voornemens om zich als overnemende partij van de Super de Boer te vestigen in Zuidhorn. Algemeen Directeur P. Smit laat dit desgevraagd weten. Poiesz is op dit moment nog met de
05 november 2010   
Lees verder →
 

Vierde netwerkbijeenkomst Wichter West

GROOTEGAST - De Werkgroep Wichter West nodigt alle ondernemende vrouwen in het Westerkwartier uit voor de vierde netwerkbijeenkomst van de WichterWest. Deze vierde netwerkbijeenkomst vindt plaats op maandag 15 november a.s. van
05 november 2010   
Lees verder →
 

ZENO en Aquaflippers zwemmen in Haren

Aquaflippers sprinten naar medailles Op 30 oktober hebben 12 zwemmers van de Aquaflippers meegedaan aan de 25 en 50 meterwedstrijd in zwembad Scharlakenhof in Haren. Er werden maar liefst 5 eerste plaatsen, 5
04 november 2010   
Lees verder →
 

1e mijlpaal in voetbalplaatjesactie vv Zuidhorn

Sinds twee weken is een groot deel van Zuidhorn in de ban van de voetbalplaatjesactie die de plaatselijke Albert Heijn mogelijk heeft gemaakt met de voetbalvereniging vv Zuidhorn. Er zijn van de
04 november 2010   
Lees verder →
 

Steentjes Zonnehuis naar Aduard en verder

Afgelopen zaterdag werd door Hummeltuintotaal de beplanting, bestrating en andere overgebleven tuinmaterialen van het oude Zonnehuis in Zuidhorn verkocht. Al om 7.30 was er een groot aantal belangstellenden met aanhanger aanwezig om te
04 november 2010   
Lees verder →
 

Schrijver, “Nooit hier, altijd daar” in Zuidhorn

Het bestuur van ‘t Nut organiseerde een lezing van Gerrit Jan Zwier, “Nooit hier, altijd daar”. Schrijver en reisjournalist Gerrit Jan Zwier maakte de afgelopen jaren diverse reizen door het barre noorden van
04 november 2010   
Lees verder →
 

Echt beslissen doet Zuidhorn later

Webmaster is aanwezig bij de raadsvergaderingen in Zuidhorn. Gisteravond werd over de begroting voor 2011 besloten maar voor de meerjarenbegroting werden vele slagen om de arm gehouden. Het woord sympathiek viel meerdere keren gisteravond.
04 november 2010   
Lees verder →
 

Win twee kaarten FC Groningen- ADO Den Haag

Welkom in Zuidhorn.nl stelde twee kaarten ter beschikking voor de bekerwedstrijd van FC Groningen tegen ADO Den Haag op 11 november 2010. Deelnemers moesten wel aangeven waarom zij "recht"op een kaart hadden.»
04 november 2010   
Lees verder →

Pagina

Kalender

november 2010
m d w d v z z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30