Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Bedrijf of club aanmelden

Door uw bedrijf of club aan te melden als deelnemer komt u onder de aandacht van de gemiddeld 700 bezoekers die Welkom in Zuidhorn.nl per dag bezoeken.
De site brengt dagelijks nieuws en wordt bezocht door bewoners van Zuidhorn, omliggende dorpen en gemeenten maar vooral ook de toekomstige bewoners.

Het aanbod van winkels en bedrijven neemt op de site een grote plaats in. ”Alle” winkels en bedrijven krijgen een gratis vermelding ( Bedrijfsnaam en adresgegevens). Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bedrijf uitgebreider te presenteren. Voor elk bedrijf kan een passende vorm gevonden worden. U kunt niet alleen denken aan een vermelding maar ook aan gecombineerde acties. Ik denk graag met u mee om uw bedrijf op een geschikte wijze te promoten.

Enkele Voorbeelden:
Vakantiefotowedstrijd met Rudie Wiersma Fotografie, WK Event, Lampionnenactie Zakenkring Zuidhorn, voordeelboekje vvZuidhorn, Kortingsfestival Zakenkring Zuidhorn.

Door de betaalde deelname van bedrijven wordt het mogelijk gemaakt dat de vele clubs, verenigingen en non-profit organisaties zich gratis kunnen presenteren!

Andere diensten van Free Promotie & Bedrijfsondersteuning : Het schrijven van Persberichten, Drukwerk, ontwerp Websites » www.freepromotie.nl
 

Formulier: Aanmelden deelnemer
 

Bovenstaande gegevens bij een gratis vermelding