Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Nieuws

 

Adrian Mey doet het met Liza.Vrouw vindt dat prima

De uit Zuidhorn afkomstige zanger/presentator Adrian Mey gaat samenwerken met zangeres Liza. Adrian & Liza zijn beide al jaren géén onbekenden in de Noordelijke muziekwereld. Beide artiesten werkten al jaren aan hun solo carrière
06 maart 2011   
Lees verder →
 

Alex volgt GL raadslid Hilda Hoekstra op

Hoewel GroenLinks-raadslid Hilda Hoekstra het gemeenteraadswerk met plezier doet, kan zij het raadslidmaatschap niet goed meer combineren met haar werk en privéleven. Daarom neemt zij na de raadsvergadering van 7 maart 2011
06 maart 2011   
Lees verder →
 

Eva en Boris winnen Kidswedstrijd Salon José

Jeugdige winnaars prijsvraag Salon José piekfijn geknipt & opgemaakt Eva (9) en Boris (5) Buning uit Zuidhorn winnen Kidswedstrijd In December was het twintig jaar geleden dat José Beereboom besloot een kapsalon te
04 maart 2011   
Lees verder →
 

Gaat Optisport de Waterborgh nou nog openen?

Misschien zijn Zuidhorners ongeduldig of de wethouder wat traag maar feit blijft dat er nog geen duidelijkheid is over de heropening van de Waterborgh. Optisport deed volgens het college een gunstige bieding
04 maart 2011   
Lees verder →
 

Mollema fit voor Parijs-Nice; hersteld van griep

De voorbereiding van wielrenner Bauke Mollema loopt geen verdere averij op. Hij viel vorige week uit in de Ruta del Sol met griepverschijnselen. Mollema is ondertussen voldoende hersteld dat hij zondag kan
02 maart 2011   
Lees verder →
Fennema 2011

Bertus Fennema wil graag beestenboel op afscheid

Per 1 april 2011 ging burgemeester Bertus Fennema met pensioen.
02 maart 2011   
Lees verder →
Zakenkringlogo 200

Alie Hekkema voorzitter Zakenkring af

Abbe Borger (AH) neemt stokje over maar kan Alie altijd bellen
02 maart 2011   
Lees verder →
 

Naar Aduard voor de fietsers

De Omloop door Middag Humsterland in de Gemeente Zuidhorn is opgenomen in een nieuwe internationale wielerwedstrijd voor vrouwen: de etappewedstrijd Energiewacht Tour, ‘van Lauwerzee tot Dollard tou’. Mevrouw Bekkering, jawel de moeder
02 maart 2011   
Lees verder →
 

Grijpskerk en Zuidhorn stemt massaal op Nachtbus

Inwoners van Grijpskerk, Zuidhorn en Ten Boer stemmen massaal op Nachtbus vanuit Groningen OV-bureau en Qbuzz zetten tijdens koninginnenacht op proef Nachtbus in vanuit Groningen naar populairste bestemmingen. Via »Nachtbusgroningen.hyves.nl is op verzoek
02 maart 2011   
Lees verder →
 

Bijeenkomst Zwembad Zuidhorn. Komen!

Politieke partijen Groen Links, VVD en D66 en zwemclub De Aquaflippers organiseren een informatieavond rond de Waterborgh en op Donderdag 17 maart 20:00 uur in zaal Balk, de Gast 39, Zuidhorn.Aanleiding vormen
02 maart 2011   
Lees verder →
 

Fotoschool Zuidhorn 5 jaar:Nóg betere foto’s maken

5 jaar Fotoschool ZuidhornArend Jan Zwarteveen (docent en enthousiast fotograaf) en Aernout Steegstra (beroepsfotograaf bij Rudie Wiersma Fotografie) startten 5 jaar geleden met hun fotocursussen en leverden al 300 enthousiaste cursisten af.
01 maart 2011   
Lees verder →
 

Bibliobus Noordhorn stopt: boek lenen in Zuidhorn

Bezuinigingen treffen bibliobus in Noordhorn De Groningse gemeenten moeten de komende jaren flink bezuinigen. Ook de bibliotheekvoorziening in de gemeente Zuidhorn wordt gekort. Als gevolg daarvan worden de twee bibliobushalteplaatsen in Noordhorn per
01 maart 2011   
Lees verder →
 

Inloopavond bruggen over Van Starkenborghkanaal

De provincie Groningen organiseerde in samenwerking met de gemeente Zuidhorn een inloopavond over het Basisontwerp beweegbare bruggen over het Van Starkenborghkanaal en de stand van zaken van het project Vervanging bruggen Aduard
01 maart 2011   
Lees verder →

Pagina

Kalender

maart 2011
m d w d v z z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31