Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Nieuws

 

Fennema waarnemer in Haren

Haren - Bertus Fennema (CDA) is zojuist door commissaris Max van den Berg beëdigd als waarnemend burgemeester van Haren. Fennema was tot voor kort burgemeester in Zuidhorn. Daarvoor was hij burgemeester van
18 april 2011   
Lees verder →
 

Gezellige CD presentatie & Fanclubavond Adrian Mey

Welkom in Zuidhorn.nl verlootte een aantal prijzen en entreekaarten. De gelukkigen waren: Lineke Damstra, Nettie Bolhuis, Lolke Land en Esther Plentern Afgelopen zaterdag werd in Zalencentrum Balk te Zuidhorn de jaarlijkse fanclubavond gehouden
18 april 2011   
Lees verder →
 

Oomkes opent tweede oplaadpunt Zuidhorn

wethouder Oomkes heeft nog maar net een nieuwe auto aangeschaft en die is niet op elektriciteit. Hij verwacht wel dat ze er in toenemende mate zullen komen, ook in Zuidhorn!Woensdag 20 april
18 april 2011   
Lees verder →
 

Grote Rekendag 2011 op basisschool Het Anker

Maandag 13 april was het Grote Rekendag. Dit jaar was het thema redeneren en combineren. De leerlingen verkennen allerlei situaties, waarin we ze vroegen mogelijkheden te tekenen en te tellen. Alle groepen
16 april 2011   
Lees verder →
 

Verkeersexamen groep 8: voorjaar is aangebroken!

Op een tuinstoel in het ochtendzonnetje zat Webmaster strategisch op de Gast tegenover zaal Balk te kijken of de Zuidhorner Bassischooljeugd de geleerde verkeersregels in praktijk bracht. Een volmondig ja is hier
16 april 2011   
Lees verder →
 

Mollema pakt leiderstrui Castilië

Filippo Savini heeft de derde rit in de Ronde van Castilië en León gewonnen. De Italiaan van Colnago finishte in de rit van Benavente naar Laguna de los Peces met 0.07 voorsprong op
16 april 2011   
Lees verder →
 

Enthousiast publiek voor Shantykoor

Zaterdag 9 april trad shantykoor “Allemanseindje” uit Zuidhorn op in het Cultureel Centrum Zuidhorn. Rita Woldringh (PR van het koor) spreekt over een buitengewoon geslaagde avond. Er was een afwisselend, avondvullend programma en -
14 april 2011   
Lees verder →
 

Expositie Iconen in Hervormde Kerk van Niezijl

In de Hervormde Kerk in Niezijl werd van woensdagavond 20 april tot en met maandag 25 april een expositie gehouden van iconen uit Bulgarije. De tentoonstelling werd op woensdagavond geopend. De organisator
14 april 2011   
Lees verder →
 

Bikkels sponsort jeugdteam E8 vvzuidhorn

Bikkels geeft de jeugd de kleding die het zoekt en zo ook het jeugdteam E8. Op de foto, gemaakt door Arend jan Zwarteveen, een stralend bewijs van de modebewuste jeugd. Bij Bikkels
14 april 2011   
Lees verder →
 

Frank Meester ook dol op groen van vvZuidhorn

Tuincentrum Frank Meester is een nieuwe sponsor van VV Zuidhorn geworden. Niet alleen omdat VV Zuidhorn in zijn geliefde kleur, groen speelt maar ook omdat de jeugd de toekomst heeft. Hij heeft enkele
13 april 2011   
Lees verder →
 

Eerste paal Dierenweide Oostergast geslagen

13 april is door wethouder Oomkes de eerste paal geslagen voor het gebouw van Dierenweide Oostergast. In een kort welkomstwoord legde voorzitter Aalfs nog even uit dat deze dierenweide bedoeld is voor bewoners
13 april 2011   
Lees verder →
 

Workshop Pasen:Taart & Cupcakes (aanmelden)

Mate Masie Catering geeft voor pasen een aantal workshops taarten en cupcakes versieren . Mate Masie Catering is een Afrikaans- en Europees cateringbedrijf voor warme- en koude buffetten, hapjes, pesto's en kruidenboter,
13 april 2011   
Lees verder →
 

Armand in Zuidhorn, niet bedaard en bejaard!

Welkom in Zuidhorn.nl stelde gratis toegangsbewijzen beschikbaar voor degene die een goede reden kon geven om het concert te bezoeken. Swanny Kremer uit Enumatil won een kaart en vertelt over het concert. het is
12 april 2011   
Lees verder →
 

Prieto Zuidhorn weer open

Na een drastische verbouwing aan de Holtweg is Prieto Zuidhorn weer geopend. Eerder was het electronica en witgoedbedrijf jarenlang gevestigd in de Nieuwstraat. Het bedrijf is gevestigd op dezelfde locatie als de installatietak
12 april 2011   
Lees verder →
 

Groep 8 van Het Anker geslaagd voor examen EHBO!

Voor de leerlingen van Het Anker was het zover. Na maanden van oefenen onder leiding van Ginny van Es en Reina van Eerde gingen de kinderen vol goede moed voor het praktijkexamen.
12 april 2011   
Lees verder →
 

Energiewachttour succes op naar 2e editie (foto’s)

Adrie Visser uit Middenmeer heeft zaterdag de derde etappe van de Energiewacht Tour gewonnen. De omloop Middag Humsterland is onderdeel van Energiewacht Tour geworden.» foto's Parcours Aduard(Rutger Loer)» Foto's Huldiging Aduard (Rutger
11 april 2011   
Lees verder →
 

Autoinbrekers weer op pad in Zuidhorn

Navigatieapparatuur weg bij auto-inbraken in Zuidhorn In negen duurdere auto's in Zuidhorn stalen inbrekers gisternacht de ingebouwde navigatieapparatuur. De inbrekers waren onder meer actief aan het Akkerend, de Drift, Noordstar, Frenspad, Heemskerkstraat en
11 april 2011   
Lees verder →
 

Switch tijdens Koninginnedag weer naar Grijpskerk

De top 100 coverband Switch is 30 April tijdens Koninginnedag te horen en te zien in Grijpskerk. Na het succes van vorig jaar waar meer dan 1000 bezoekers genoten van een geweldig concert,gaat
11 april 2011   
Lees verder →
 

Rode Kruis Plein tijdens Oranjemarkt Zuidhorn

Het Rode Kruis Westerkwartier organiseert Rode Kruis Plein. Op 30 April a.s. tijdens de Oranjemarkt te Zuidhorn presenteert het Rode Kruis Westerkwartier zich d.m.v. een Rode Kruisplein, waar van alles te doen zal
11 april 2011   
Lees verder →
 

Zuidhorner met harddrugs/meiske Aduard steelt

Aanhouding voor bezit harddrugs GRONINGEN Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Zuidhorn is vrijdagnacht aangehouden op verdenking van bezit van verdovende middelen. De man werd in de Dierenriemstraat in Groningen gecontroleerd. Toen
11 april 2011   
Lees verder →
 

Ada Kok bereidt zwemmers Zuidhorn voor

Voorbereiding voor goud op Special Olympics tijdens de Special Olympics World Summer Games 2011 in Athene Op zaterdag 9 april kregen 12 zwemmers met een verstandelijke handicap zwemles van Olympisch Kampioen Ada Kok
11 april 2011   
Lees verder →
 

Zeno zwemt voor medailles in Veendam

Ondanks het prachtige zonnige voorjaarsweer reisden op zaterdag 9 april maar liefst 25 zwemmers van Zwemclub ZENO uit Niekerk/Oldekerk af naar de 25/50-meterwedstrijd in Veendam. De toch al gebruikelijke hoge temperaturen in
11 april 2011   
Lees verder →
 

Techniekweek op CBS het Anker

Donderdagmiddag sloten de leerlingen de projectweek Techniek met elkaar af. Vanaf 5 uur kon iedereen komen kijken wat er zoal de afgelopen 2 weken in de klassen is gebeurd. Diverse technische hoogstandjes en proefjes werden
11 april 2011   
Lees verder →
 

Jeugdmixteam ATC in outfit van Star Eco Advies

Jeugdmixteam Aduarder Tennis Club in het nieuw door Star Eco Advies en Tauw. Bij de start van het nieuwe tennisseizoen is het jeugdteam van de Aduarder Tennis Club begonnen in een nieuwe outfit.
11 april 2011   
Lees verder →
 

Toerisme Westerkwartier: Samen de heuvel op?

Een persbericht van ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier spreekt van samen de ‘heuvel’ op gaan mbt de promotie van Het Westerkwartier.
08 april 2011   
Lees verder →
 

Kids steelband opgericht: PANMAGIC kids

GROOTEGAST - Paula James, initiatiefnemer en bandleider van de 11-koppige steelband PANMAGIC zag haar droom uitkomen door het oprichten van een Kids-steelband met kinderen van 11 tot 15 jaar. “De kinderen hebben
08 april 2011   
Lees verder →
 

Darters op zoek naar nieuwe “pijltjesgooiers”

Zaterdag 7 Mei heeft Dartvereniging de Bokkediek uit Grijpskerk een Open dag. De club telt 15 leden en wil graag een beetje groeien. De club bestaat al 10 jaar maar is sinds
08 april 2011   
Lees verder →
 

Sporthopper Lente 2011 in Zuidhorn (Aanmelden)

INSCHRIJVING IS GESLOTEN 7-4-2011 LENTEHOPPER IN GEMEENTE VAN STARTDe Sporthopper ‘Lente 2011 Zuidhorn’ is uit. Vanaf 15 maart kunnen kinderen tussen 4 en 13 jaar zich weer opgeven voor diverse sportkennismakingscursussen in de
07 april 2011   
Lees verder →
 

Olde,- en Niehoofster aangehouden voor geweld

Drie mannen aangehouden voor openlijk geweld NIEHOVE De politie heeft woensdagavond een 21-jarige inwoner van Groningen, een 22-jarige inwoner van Oldehove en een 23-jarige inwoner van Niehove aangehouden op verdenking van openlijk
07 april 2011   
Lees verder →
 

Winnaars Schriefwedstried Westerkwartier 2011

LEEK - De winnaars van 2011 van de Schriefwedstried in het Westerkwartier zijn bekend gemaakt door de jury. De deskundige jury bestond dit jaar uit Annemarie Hommes (journalist voor de regio bij
07 april 2011   
Lees verder →
 

Meer viswater voor vissers in Zuidhorn

Gemeente en hengelsportfederatie ondertekenen nieuwe huurovereenkomst visrechtenMaandag 11 april ondertekenen wethouder Fred Stol en Henk Mensinga van de Hengelsportfederatie (HSF) de nieuwe huurovereenkomst visrechten. Bij goed weer vindt de ondertekening plaats bij
07 april 2011   
Lees verder →

Pagina

Kalender

april 2011
m d w d v z z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30