Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Vrijwilligers gezocht voor theaterspektakel Leve de Harmonie

5 juli 2022    Zuidhorn-nieuws
Van 14 t/m 24 september speelt Leve de Harmonie in de voormalige jachthaven in Briltil
Ldh 1

Wat hebben de fanfare, zonneparken, popmuziek, Valken en Kemphanen, het Oktoberfest en het Westerkwartier met elkaar gemeen? Een hoop commotie, dat sowieso. Ze komen samen in “Leve de Harmonie”, een komische muzikale voorstelling, waarbij ingrediënten uit de welbekende ‘Westside Story’ en Bert Haanstra’s ‘Fanfare’ samen met een flinke dosis Westerkwartier in een cocktailshaker zijn gegoten en als een heerlijke mix worden uitgeschonken. Meer dan 60 amateurspelers en -muzikanten spelen mee in deze productie. Per voorstelling worden 400 bezoekers ontvangen.

Om dit allemaal in goede banen te leiden, zoeken de Westerkwartiermakers enthousiaste vrijwilligers in alle soorten en maten, die de organisatie willen ondersteunen voorafgaand aan en tijdens de voorstellingen.

Voordat de voorstellingen beginnen moet er een hoop werk worden verzet. Op het gebied van spel en muziek uiteraard, maar ook bij decor en kostuums. Heb je twee rechterhanden, of ben je goed met kleding, dan kunnen we jou zeker gebruiken! Vanaf augustus kunnen we hier ondersteuning gebruiken. Specifiek in de eerste helft van augustus zoeken we mensen met spierballen voor hulp bij het bouwen van het decor.

Van 14 t/m 24 september speelt Leve de Harmonie in de voormalige jachthaven in Briltil. We zoeken mensen die in die periode willen helpen bij diverse werkzaamheden, zoals de bar, kaartcontrole, verkeersbegeleiding, publieksbegeleiding en diverse hand- en spandiensten achter de schermen.

Heb jij een uitstekend richtingsgevoel? Meld je aan als verkeersbegeleider! Voel jij je als een vis in het water met een kan koffie of flessenopener in je hand? Meld je aan voor de horeca!

Is mensen verwelkomen je lust en je leven? Meld je aan als publieksbegeleider! Oog voor detail? Kaartcontrole! Vind je alles wel leuk? Productie-assistent!

Ben je voor alles wel in te zetten of heb je voorkeur voor een specifieke functie? Het kan allemaal bij Leve de Harmonie. Meer informatie over het project is te vinden op http://www.westerkwartiermakers.nl

Meer weten over vrijwilligersfuncties en hoe jij een steentje kan bijdragen? Neem dan contact op met onze productieleider Iris van Dijk: productie@westerkwartiermakers.nl

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Mollematocht-2022 (1) selfie

Mollematocht goed voor Selfie met Bauke

08 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport - fotos
En hij neemt daar alle tijd voor
Lees verder →
Bouwbedrijf kooi

Bouwbedrijf F. Kooi: gelijke monniken, gelijke kappen in Noordhorn

05 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Familiebedrijf geeft inkijkje in bedrijfsvoering
Lees verder →
Fiets steenhuis

Fietstochten bij Museum ’t Steenhuus in Niebert

04 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
Mooie tocht door het Westerkwartier
Lees verder →
Dorpsvenne hal

50 Store maakt plaats voor ALDI

04 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws
Maar de handtekening moet nog gezet…
Lees verder →