Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
yoga

Yoga & Mindfulness

2021-03-01T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2021 maandag 1 maart 2021
Aanvang: 19:30 uur
Tot:  22:00 uur
Lokatie: Yogapraktijk De Bron

Een 8-weekse cursus over met aandacht en goede zorg voor jezelf leven in het moment. Een combinatie van  yoga en mindfulness waarbij het ervaren van mindful bewegen centraal staat. De combinatie van 2,5 uur les en thuisopdrachten maakt dat je er helemaal voor kunt gaan om een verandering in je leven te maken. Aan de omstandigheden in ons leven kunnen we vaak niet veel veranderen, aan hoe we er in staan wel. Dit zal het hoofdthema zijn van alle 8 lessen. Daarnaast kijken we met praktische opdrachten hoe het in het dagelijkse leven toe te passen is.

  • yoga1
  • yoga2
  • Yoga4
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Yogapraktijk De Bron
(Coaching, Therapie en meer)

Met aandacht leven, genieten in het moment, vreugde vinden in kleine dingen en het goed verzorgen van je lichaam, van je 'voertuig', je 'huis'. Het leven is niet makkelijk. Het leven kan veel druk geven. Je kunt veel verdriet hebben in je leven. Onder alles mag er echter de stille vreugde zijn van het leven zelf. Licht te zien in alles wat er is. Dankbaarheid voelen voor de kleinste dingen, omdat de grote dingen zo moelijk zijn.

Met alle plezier begeleid ik je 8 weken op het pad naar de bron van licht, vrede en vreugde. Zelf-acceptatie, bewustwording en voelen hoe je een keuze hebt is belangrijk. Woorden zijn mooi, maar het gaat er om dat je het werkelijk gaat voelen en ervaren. daar helpt yoga bij: dat je letterlijk voelt dat je meer ruimte hebt. Dat je werkelijk ervaart wat het betekent om in het moment te zijn, waar geen zorgen voor morgen is en geen pijn of verdriet over wat er geweest is. Nu, dit moment, ervaren is oefenen en nog eens oefenen. Uit je hoofd, uit je gedachten, uit je to-do-lijstjes, in het het nu, in het moment, in je lijf ervaren en voelen wat er nog meer is. Meer ruimte om te ademen, meer kracht in je middenrif, meer ontspanning in je basis. Gedragen en geborgen voelen bij alles wat je doet.

Natuurlijk werk ik volgens de regels van het RIVM: 1,5 m afstand en daarom is er maar ruimte voor 4 cursisten. Ook is het mogelijk om de cursus online mee te doen. Bij verkoudheid, hoesten of lichte verschijnselen kun je de lessen online volgen tot dat je getest bent en weet dat het oké is om weer in de praktijk aanwezig te zijn.

Voor meer informatie:

Yogapraktijk De Bron

Sabrina van den Berg

info@yoga-debron.nl

06-38717198

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...