Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Yogadebron sabrina(5)

Yogapraktijk De Bron

Sabrina van den Berg
Jellemaweg 53 9801 CH Zuidhorn
Tel.:0594-504017
Tel.: 06-38717198
www.yoga-debron.nl

De Bron biedt cursussen en workshops aan op het gebied van yoga en meditatie.

  • Yogadebron sabrina(5)
  • Yogadebron gevel2(4)
  • Yogadebron praktijk(1)
  • Logo uitsnede yogapraktijk

De Bron biedt cursussen en workshops aan op het gebied van yoga en meditatie. De praktijkruimte van Sabrina van den Berg, erkend yoga- en meditatiedocente, is gevestigd aan de Jellemaweg/hoek Karel Doormanlaan te Zuidhorn. De pasgebouwde ruimte, geschikt voor groepen van max. 10 cursisten, is goed geisoleerd en heeft een comfortabele vloerverwarming.

Hatha Yoga & Mindfulness
Op woensdag en donderdag zijn er 's ochtends en 's avonds cursussen voor beginners en gevorderden. De zachte vorm van yoga die gedoceerd wordt is zeer geschikt voor alle leeftijdscategorien. Het is een fijne manier om onder deskundige leiding heerlijk te ontspannen en de accu eens per week op te laden. Daarnaast geven de lessen de gelegenheid om bewuster te worden van wie je bent, hoe je spanning creert en er mee omgaat.
Yoga en mindfulness zijn een ingang om liefdevol, respectvol en met mededogen met jezelf, met je naaste en met de wereld om je heen om te gaan.

Workshops
Iedere maand is het mogelijk om een workshop op vrijdag of zaterdag te volgen. Een 5 uur durend programma onderbroken door enkele pauzes maakt het mogelijk om langer met een bepaald aspect bezig te zijn. De workshops gaan o.a. over de Zonnegroet oftewel de start van de dag, de Maangroet, dat is dus de afronding van de dag, een combinatie van Meditatie en Schilderen, Meditatie en Mantra zingen, Vrouw-zijn, Overgang en ouder worden.
De workshops staan open voor iedereen.

Yoga voor Zwangeren
Met grote regelmaat starten er nieuwe cursussen voor zwangeren op dinsdag of vrijdagavond om 20.00 uur. De cursus "Buik vol, Hoofd leeg" wordt gegeven door yoga en danstherapeute Mijke Stallinga. Momenteel volgt zij de opleiding tot doula en begeleid dus ook persoonlijk helemaal tot na de bevalling.

Tieneryoga

De lessen zijn op donderdagmiddag van vijf tot zes. De cursus bestaat uit vier á vijf lessen, zodat je het een keer kan proberen zonder er lang aan vast te zitten. Het is fijn om een keer in de week even je aandacht anders te richten en je schoolwerk en andere aandachtvragers te laten rusten.

Tieneryoga is gericht op vergroting van je lichaamsbewustzijn. Vertrouwen in je lichaam maakt je zelfbewuster. Je wordt uitgenodigd de oefeningen met aandacht te doen, zo ontwikkel je ook je concentratievermogen, waardoor je beter om kan gaan met afleidingen.

Je leert de zonnegroet en andere yoga-houdingen die vaak dierennamen hebben.

Yogadocente Suzan de Vries heeft ondertussen jarenlang ervaring in het begeleiden van kinderen en tieners.

Individuele begeleiding
Tevens wordt de mogelijkheid geboden om te kiezen voor individuele begeleiding. De yogahoudingen en meditatie worden dan specifiek toegespitst op de vraag die men heeft. 

Qi Gong & Hatha yoga

Op vrijdagochtend geeft Peggy Seelig om 09.30 een Qi Gong les en om 10.45 uur een yogales. Een ontspannen start maken van het weekend? Kom dan gerust eens meedoen op de vrijdagmorgen.
 

Yogapraktijk De Bron
Sabrina van den Berg
Jellemaweg 53 9801 CH Zuidhorn
Tel.:0594-504017
Mobiel 06-38717198
www.yoga-debron.nl

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp