Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

vv Zuidhorn E1 wint MILK Boarding toernooi

22 december 2015    Zuidhorn-nieuws - Sport
Carl Reiding werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi
E1-2015 milk-001

Op maandag 21 december 2015 heeft Zuidhorn E1 het zeer sterk bezette MILK Boarding Toernooi in Groningen gewonnen. Met teams als Emmen E1, DZOH E1, Frisia E1, ATC E1 uit Hengelo, NEC Delfzijl en Heiligerlee was er geduchte tegenstand voor de jongens uit Zuidhorn.

Zuidhorn startte zeer scherp in de poule en wist de eerste drie wedstrijden met overtuiging te winnen: tegen Emmen (7-1), ATC (6-2) en IJVV (7-4). Daarna stond de wedstrijd tegen Heiligerlee op het programma. Na een 1-0 voorsprong kreeg een speler van Zuidhorn al na vijf minuten rood wegens een sliding (slidings zijn verboden), waarna Zuidhorn de rest van de wedstrijd met een man minder moest spelen. Deze wedstrijd werd met 5-2 verloren tegen een goed spelend Heiligerlee. De laatste poulewedstrijd werd eenvoudig gewonnen met 4-0 van Olde Veste uit Steenwijk.

De halve finale stond gepland tegen Emmen 1, de winnaar van de andere poule. Emmen was een groot deel van de wedstrijd de betere ploeg en stond met nog vijf minuten te spelen met  4-0 voor. Iedereen dacht dat de kansen voor Zuidhorn verkeken waren. De spelers van Zuidhorn dachten daar anders over en wisten binnen korte tijd 3 keer te scoren (4-3).

Hierna werd er een speler van Emmen met rood van het veld gestuurd en met een fantastische goal van Jens (hard in de kruising) werd de eindstand 4-4. Om een winnaar te bepalen moesten er strafschoppen genomen worden. Keeper Twan wist de eerste strafschop direct te pakken en de spelers van Zuidhorn maakten daarna geen fout, waarna de finale toch werd bereikt. Knap gedaan na een 4-0 achterstand.

In de finale speelde Zuidhorn wederom tegen Heiligerlee. Het was een gelijkopgaande strijd. Zuidhorn kwam op 1-0 maar Heiligerlee kwam sterk terug en wist zelfs op voorsprong te komen. Vlak voor tijd wist Zuidhorn de gelijkmaker te scoren en opnieuw moesten strafschoppen de beslissing brengen. Nadat vijf spelers van beide teams hadden weten te scoren miste Heiligerlee de zesde strafschop. Justin wist hierna wel te scoren en Zuidhorn E1 was daardoor de winnaar van het toernooi. 

Zuidhorn speelde als collectief zeer sterk. Met een keeper als Twan, verdedigers als Keie, Joop en Justin, middenvelders als Jochem, Jens en Mike en met als scorende aanvaller/middenvelder Carl  viel alles op zijn plaats om dit geweldige resultaat te bereiken. 

Carl Reiding werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi en hij zat ook in het Championsteam, samen met nog 3 spelers en 1 keeper, van de in totaal 95 spelers.  Een geweldige prestatie gezien het niveau van de tegenstanders. 

Op de kampioensfoto achterste rij v.l.n.r. Jochem, Carl, Twan, Justin en voorste rij Mike, Jens, Joop en Keie. Al met al een zeer geslaagde en succesvolle dag voor Zuidhorn E1.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Laptop  vrouw welkominzuidhorn

Maak on-line of telefonisch een afspraak om te winkelen

25 februari 2021    Zuidhorn-nieuws
Winkelen op afspraak in Zuidhorn
Lees verder →
Moeder kind schrijven pixabay

Provinciale aftrap 11e editie van De Schoolschrijver op De Borgh in Zuidhorn

25 februari 2021    Zuidhorn-nieuws
Interactieve lessen en workshops leren kinderen alles over het schrijven van verhalen
Lees verder →
Dames

5 Fouten die je als eerste huiseigenaar moet vermijden

25 februari 2021    Zuidhorn-nieuws
bouwkundige keuring, Onbeschermd online spullen kopen, Kijk naar de VvE, Blindheid, Ontbindende voorwaarde
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK) vanaf 1 maart van start

25 februari 2021    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
noodmaatregel voor huishoudens
Lees verder →
Easyslim zuidhorn

Easyslim.nu opent studio in Zuidhorn

25 februari 2021    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
We gaan weer open! Het mag, het kan met voorwaarden, en we doen het ook!
Lees verder →
Wethouder geertje dijkstra-jacobi 1 westerkwartier

College stemt in met Woonvisie Westerkwartier 2020-2025

24 februari 2021    Zuidhorn-nieuws
Woonvisie resultaat van woningmarktonderzoek, online-enquête onder inwoners, een webinar, diverse dorpenbijeenkomsten en werksessies
Lees verder →