Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Shoppen in de uitverkoop: lees hier wanneer je dat kunt doen

20 juli 2023    Zuidhorn-nieuws
Uitverkoop

Of je nou in de omgeving van Zuidhorn wil shoppen of online een nieuwe outfit wil scoren: shoppen is altijd leuker als er uitverkoop is. Door te winkelen in de uitverkoop kun je nou eenmaal flink geld besparen. Wanneer je de uitverkoop kunt verwachten en welke momenten dus ideaal zijn om te shoppen, vertellen we je hieronder.

De sale is gebonden aan een periode
De meeste winkels en webshops zetten hun aanbod in de uitverkoop wanneer er een nieuw seizoen aan zit te komen. De kledingwinkels hanteren bijvoorbeeld lagere prijzen aan kledingstukken van de winter, wanneer de lente en zomer eraan zitten te komen. De winkels willen zo plaatsmaken voor de nieuwe lente- en zomercollectie. Datzelfde geldt natuurlijk ook andersom: wanneer de winter begint, wil je niet meer in jouw zomeroutfit rondlopen. Rond die periode zal dan ook de zomerkleding een lager prijskaartje hebben. Er zijn ieder jaar dus twee momenten wanneer de meeste webshops en winkels een sale hanteren. Dit verschilt natuurlijk wel per winkel. 

Houd rekening met bepaalde dagen
Naast dat er twee keer per jaar een uitverkoop is, kun je ook rekening houden met bepaalde dagen waarbij er uitverkoop is. Denk bijvoorbeeld aan Black Friday en Cyber Monday, twee dagen waarbij webshops en winkels massaal hun producten te koop zetten met een flinke korting. Ook kun je rekening houden met bepaalde feestdagen waarbij er kortingen worden gegeven, zoals met Sinterklaas, Pasen of Kerstmis. Naast feestdagen heb je ook bepaalde dagen die te maken hebben met een thema, zoals de back to school-dagen, waarbij je goedkoop schoolartikelen kunt kopen. 

Zoek op specifieke aanbiedingen en vergelijk
Een sale hoeft niet per se gebonden te zijn aan een speciale dag of periode. Het komt ook vaak voor dat webshops en winkels zomaar een mooie actie hebben. Wanneer je op zoek bent naar een bepaald product en je wil deze voor een zo laag mogelijke prijs scoren, is het verstandig om altijd te kijken naar specifieke aanbiedingen. 

Wellicht zijn er wel webshops of winkels die jouw gewenste product in de sale hebben gezet. Zo kun je bijvoorbeeld kijken op Top5bestekopen, waarbij allerlei producten inclusief de prijs voor je op een rij staan. Op deze manier kun je eenvoudig de prijzen vergelijken en kun jij altijd kiezen voor de goedkoopste deal. En dit geldt overigens niet alleen voor kleding: ook voor bijvoorbeeld wasmachines kun je op zoek gaan naar specifieke aanbiedingen die je vervolgens kunt vergelijken. Wasmachineoutlet zet alle wasmachines inclusief de prijs voor je op een rij.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

4 mei monument in het Wilhelminapark

1940 – 1945: Opdat wij niet vergeten

24 april 2024    Zuidhorn-nieuws
Zaterdag 4 mei – 19.30 uur: herdenking bij het monument in het Wilhelminapark in Zuidhorn
Lees verder →
Wethouder be schollema

Gemeente Westerkwartier kiest voor toekomstbestendig grondstoffencentrum

24 april 2024    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
De gemeente Westerkwartier heeft circulaire ambities die aansluiten bij het Rijksprogramma Nederland circulair in 2050.
Lees verder →
Kermis zuidhorn (1)

Smullen van een suikerspin in ‘t zonnetje

23 april 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
Mooi weer tijdens laatste dag van de kermis
Lees verder →
Boreas duo uit oostum

Rederijkerskamer Eendracht speelt Theater Na de Dam in Zuidhorn

23 april 2024    Zuidhorn-nieuws
‘Kom vanavond met verhalen'
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over Vrijheidsmaaltijd, Juni Fietsmaand & Europees Parlementsverkiezing

23 april 2024    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 23 april 2024
Lees verder →
Ovtw 2024 netwerk (1)

Toeristische ondernemers ontmoeten elkaar (weer eens)

19 april 2024    Zuidhorn-nieuws
ledenvergadering: Podcastpresentatie en levendige discussie
Lees verder →