Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Ondernemers in de schoolbanken bij Buss

30 november 2022    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld - fotos
Rondleiding, presentaties en napraten
Ondernemers bij buss (7)

Dinsdag 29 november was het jaarlijkse bedrijvenbezoek van de Ondernemersvereniging Zuidhorn met ditmaal een iets andere opzet. De leden waren te gast bij » Buss Ontwerp & Inrichting te Aduard en naast een uitgebreide rondleiding in het bedrijf kreeg een drietal leden de gelegenheid een presentatie te houden.

De avond in het bedrijf van Wim Buss en Ilona Postema en begon met een diner van Best Western Plus Hotel Aduard.

Daarna volgde er een rondleiding. Buss richt zich op het ontwerpen en realiseren van projectinrichtingen en kantoorinrichtingen. In een eigen ontwerpstudio en interieurfabriek worden de mooiste inrichtingen voor kantoren, ontvangstruimtes, overheids- en zorginstellingen en scholen gecreëerd.

Het bedrijf, wat onlangs het 25 jaar bestaan vierde wordt overgenomen en voortgezet door zoons Patrick en Björn. Zij vervolgen de reeds ingeslagen weg om zoveel mogelijk energieneutraal te worden. Dat uit zich niet alleen door het feit dat er 300 zonnepanelen op het dak liggen en ze daardoor van het gas af zijn. Ook bij de aankoop van materialen en productie wordt streng gelet op duurzaamheid, circulaire economie en social return. Inruilmeubilair wordt gereviseerd, hergebruikt door de inpandige Henk Made of bezorgd bij sociale werkplaatsen.

Bedrijfspresentaties
Connie Oldenhuis van » Conntact vertelde over haar bedrijf wat zich richt op klantcontacten, beantwoorden van inkomende gesprekken en het voeren van uitgaande gesprekken mbt werving of agendabeheer. De professionele en persoonlijke benadering dragen bij aan groei en omzet van hun klanten.

Reisadviseur Danielle Werner van » Approved by Danielle gaf een inspirerende presentatie over haar aanpak om de juiste reis bij klanten te zoeken. Uitgaande van hun wensen en niet omdat ze “hoorden van die en die dat het daar of daar mooi is”. Na een uitvoerig gesprek geeft ze een reisadvies.

Sietse van der Wal van »Tbwsonar liet zien wat hij tegenkwam bij zogenaamde Scope 10 & 12 inspecties. Dat zijn inspecties van (zakelijke) zonnepanelen installaties waarbij wordt gecontroleerd of de installatie werkt, veilig is en of deze aangelegd is zoals gedocumenteerd is. Sommige foto’s lieten overduidelijk de gebreken zien.

Bij de borrel aan de bar bij Buss Ontwerp & Inrichting spraken de leden nog uitgebreid na, wisselden in een ontspannen sfeer ervaringen uit.

De Ondernemersvereniging Zuidhorn is opgericht op 4 oktober 1991 en bestaat uit eigenaars van grote en kleine ondernemingen. Het vakgebied waarin zij zich bewegen is zeer divers. Over het algemeen is de opkomst bij deze vereniging vrij hoog. Mede door de informatieve bijeenkomsten die worden georganiseerd
Een overzicht van de leden en meer informatie op www.ondernemersverenigingzuidhorn.nl

  • Ondernemers bij buss (4)
  • Ondernemers bij buss (2)
  • Ondernemers bij buss (6)
  • Ondernemers bij buss (8)
  • Ondernemers bij buss (5)
  • Ondernemers bij buss (3)
  • Ondernemers bij buss (9)
Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Slide

Kom in Zuidhorn evenement de moeite waard

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Zaterdag 7 oktober : Straattheater, standhouders, muziek en kinderactiviteiten
Lees verder →
Foto-expositie archief

Fotogroep InFocus zorgt voor kleurexplosie van Rudie Wiersma Fotografie

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Fotogroep InFocus is een enthousiast groepje amateurfotografen met uitvalsbasis Zuidhorn.
Lees verder →
Nikijacobs

The Ballad of Mauthausen – Aduarder Abdijconcerten

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Niki Jacobs & Band
Lees verder →