Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Geef jezelf de ruimte, huur een opslag

15 februari 2022    Zuidhorn-nieuws
Verhuizen opslag

Iedereen heeft van die spullen in huis die eigenlijk maar af en toe voor een paar weken hooguit nodig zijn en de rest van het jaar ruimte staan of liggen in te nemen en stof te verzamelen. Denk maar aan de kerstspullen die je nu net weer hebt opgeruimd. Maar ook de tent en andere kampeerbenodigdheden, de wintersportuitrusting, spullen voor die hobby waar je nu geen tijd voor hebt, maar die je echt nog een keer weer op wilt pakken. Allemaal spullen die je wel graag wilt houden, maar die je niet zo vaak gebruikt. Het is geen rommel, zeker niet, je bent er zuinig op, maar je hebt het gewoon niet zo heel vaak nodig. 

Voor mensen met ruimte zat zijn zulke spullen geen probleem, maar voor de meeste mensen is een beetje extra ruimte woonwens nummer één. En om die wens simpel in vervulling te laten, kun je heel makkelijk ergens in de buurt een opslagruimte huren.

In een opslagruimte, bijvoorbeeld opslagruimte Amsterdam blijven je spullen netjes droog en schoon bewaard. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Als je je spullen weer ophaalt vind je ze terug in dezelfde staat terug als waarin je ze hebt weggezet, Bovendien zijn de opslagruimtes goed beveiligd met sloten en alarmen en houden de medewerkers regelmatig een oogje in het zeil. Wie er niks te zoeken heeft, komt er niet in. Zelf kun je natuurlijk zo vaak als je wilt je eigen opslag in en uit. Om op te halen wat je weer nodig hebt of weg te brengen waar je weer even klaar mee bent. Als je er zo een paar keer geweest bent gaat de  de opslag vanzelf vertrouwd voelen, echt als een verlengstuk van je huis. 

Tijdelijk
Misschien heb je die opslag alleen maar tijdelijk nodig omdat je in een verbouwing zit of gaat verhuizen. In plaats van in je eigen huis steeds over de tijdelijk verplaatste spullen te struikelen, kun je een deel van je inboedel ook voor een korte periode opslaan in een opslagruimte in de buurt. En als je het huis op orde hebt en ruimte genoeg dan zeg je de opslag zonder problemen weer op. De huurcontracten zijn flexibel en kunnen gemakkelijk opgezegd of verlengd worden. Want misschien zit de verbouwing tegen of kom je er gaandeweg achter dat het eigenlijk heel makkelijk is om je spullen op iets meer afstand en uit het zicht te bewaren. . 

Opslagruimte huren kan al vanaf een paar vierkante meter tot xl-ruimtes waar je met gemak  een hele inboedel in kwijt kunt of spullen voor je bedrijf of webwinkel. Vind je het lastig in te schatten hoeveel ruimte je nodig hebt? De medewerkers van een opslag kunnen op basis van hun ervaring goed inschatten wat jij nodig hebt. Zij adviseren je graag en helpen je ook met andere vragen graag verder. Dus heb je last van ruimtegebrek? Maak er werk van. De oplossing is simpeler en dichterbij dan je denkt. 

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Kerk den ham wandelen t meestringa

Dorpentocht en 4 mijl van Oldehove in september

17 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws
Kinderloop voor 4 mijl en na afloop braderie en feesttent met dj's
Lees verder →
Begraafplaats-zuidhorn

Onderzoek historische en waardevolle graven gemeentelijke begraafplaatsen

16 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws
Van de gemeentelijke begraafplaatsen in de voormalige gemeente Zuidhorn bestaat al zo’n lijst
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over Openingstijden bouwvak, Verkeersstremmingen en historische begraafplaatsen

16 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 16 augustus 2022
Lees verder →
Reitdieptocht

Zwemmen in het Reitdiep!

14 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws
74e editie is op zondag 28 augustus
Lees verder →
Zonnepanelen1

Aanpassing salderingsregeling zonnepanelen vanaf 2025

10 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws
het percentage gaat dan naar 64%. Dit bouwt tot en met 2030 met 9% per jaar af, om in 2031 ineens een sprong te maken naar 0%.
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over Openingstijden bouwvak en Verkeersstremmingen

09 augustus 2022    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 9 augustus 2022
Lees verder →