Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Fysiotherapie Hooiweg sponsort clinic van Loopgroep Zuidhorn

23 juli 2017    Zuidhorn-nieuws
Img 4577

De Loopgroep Zuidhorn organiseert dit jaar voor de 13e keer een clinic voor startende hardlopers. Looptrainers Kees Afman en Arend Jan Zwarteveen zijn even enthousiast om mensen warm te maken voor de hardloopsport door ze vooral op een rustige en aangename wijze kennis te laten maken met het lopen. Een goede balans tussen in- en ontspanning is daarbij van groot belang. Uiteindelijke doel van de clinic: na 10 weken trainen 1 ronde lopen van de ZUIDHORuN. 

Sinds dit jaar sponsort Fysiotherapie Hooiweg de clinic door de beide trainers in het nieuw te steken. Fysiotherapie Hooiweg is sinds 2016 gevestigd aan de Hooiweg 2 te Zuidhorn. Het is een moderne praktijk die een grote oefenzaal ter beschikking heeft. Het team bestaat uit vijffysiotherapeuten met diverse specialisaties. Alle fysiotherapeuten binnen de praktijk zijn hoog gekwalificeerd en staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van het KNGF. 

Vanuit de clinic zijn we zeer content met deze sponsor omdat we ook inhoudelijk iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo zijn de deelnemers van de clinic de tweede trainingsavond ontvangen in het praktijkcentrum voor voorlichting over voeding en core-stability.

  • Img 4578
Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →