Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

De beste shoppingtassen

6 juli 2022    Zuidhorn-nieuws
Rsz cotton-tote-bag-mockup-template-for-branding-2021-09-02-02-12-09-utc

Het klinkt misschien als iets onbelangrijks, maar bijna iedereen heeft wel een favoriete boodschappentas. Een tas die gemakkelijk in te pakken is, fijn mee te dragen is of perfect in je fietstas past.

De beste shoppingtassen, of in het Engelse ook wel tote bags, zijn natuurlijk stevige en duurzame tassen die lange tijd mee kunnen en veel boodschappen, of andere producten, mee kunnen dragen. 

Welk materiaal tote bag kiezen?
Tote bags komen in verschillende vormen en maten, maar nog belangrijker; ze komen ook in verschillende materialen. Veel gebruikte stoffen voor boodschappentassen zijn katoen, polyester en jute. De meest duurzame keuze hier zijn biologisch katoen. 
Welk materiaal het meest geschikt is voor jouw boodschappentas is afhankelijk van wat je met de tas wilt gaan doen. Als je er dagelijks boodschappen mee gaat halen is het verstandig om te kiezen voor een stevige boodschappentas van leer of katoen, terwijl je een boodschappentas die je meer voor lichte, kleine producten gebruikt prima van polyester of jute kan zijn. 

Grote hoeveelheden tote bags kopen
Bij de groothandel Wordans kun je grote hoeveelheden boodschappentassen kopen tegen scherpe prijzen. Hier geldt zoals bij meerdere groothandels dat hoe meer je van 1 product koopt, hoe goedkoper het product per stuk wordt. 
Je hebt ook de keuze om bij deze groothandel te kiezen voor een personalisatie van de tote bag zodat je de tassen bijvoorbeeld uit kan delen met jouw bedrijfsnaam er op. Daarnaast zijn de tassen in tientallen verschillende kleuren beschikbaar. 
Of het nu een simpele boodschappentas van katoen is of een stevige tas met ruimte voor een yogamat, je vindt alle tote bags terug bij deze groothandel in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kun je altijd wel een geschikte boodschappentas vinden die jij dagelijks kan gaan gebruiken! 

Kies voor duurzame tote bags om het milieu zo weinig mogelijk te beschadigen met jouw grote aankoop. Zo heb je ook nog eens elke keer dat je naar de supermarkt loopt een goed gevoel bij jouw boodschappentas! 

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Foto-expositie archief

Fotogroep InFocus zorgt voor kleurexplosie van Rudie Wiersma Fotografie

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Fotogroep InFocus is een enthousiast groepje amateurfotografen met uitvalsbasis Zuidhorn.
Lees verder →
Nikijacobs

The Ballad of Mauthausen – Aduarder Abdijconcerten

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Niki Jacobs & Band
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over woonplan Zuidhorn/Briltil,  Omgevingswet & Sportavond

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 3 oktober 2023
Lees verder →