Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

27-06-08 Interme stopt ermee. Hekkema drukt door!

27 juni 2008    Zuidhorn-nieuws
Voor uw drukwerk kunt u niet meer terecht bij Interme op de Dorpsvenne. Per direct is de winkel gesloten. Financiële problemen waren de reden van het sluiten van de winkel Voor uw drukwerk

Voor uw drukwerk kunt u niet meer terecht bij Interme op de Dorpsvenne. Per direct is de winkel gesloten. Financiële problemen waren de reden van het sluiten van de winkel

Voor uw drukwerk hoeft u overigens niet ver weg.


Drukkerij Hekkema aan de Frankrijkerlaan verzorgt ook alle vormen van familiedrukwerk zoals geboortekaarten en huwelijkskaarten.

De komende maand is er zelfs een actie dat er 10 % korting wordt gegeven op geboortekaarten en huwelijkskaarten.


Klanten kunnen de voorbeeldboeken van de enorme collectie in de drukkerij bekijken of mee naar huis nemen om op hun gemak een keus te maken.


Hekkema beschrijft zelf de drukkerij als een nuchter Gronings bedrijf. "Wij doen geen loze beloftes. Je kunt wel zeggen dat je goedkoop en snel bent, maar je moet je mooie woorden ook waar kunnen maken".
Omdat het een kleine organisatie is en er geen 8 tot 5 mentaliteit heerst kan men bovendien snel en flexibel op de vraag van onze klanten inspelen. "Mocht een klant in een lastig parket zitten dan zullen wij er alles aan doen om hem uit de brand te helpen".

Het moderne machinepark en de ervaren mensen zorgen voor een zorgvuldige en tijdige levering van al uw drukwerk. Koos verzorgt grotendeels de uitgave van het blad "Zaken die uw aandacht vragen" en Bert richt zich op o.a. full color folders, brochures en Leaflets.
De fraai uitgevoerde folders voor de "Zuidhorun" zijn bijvoorbeeld van zijn hand.

De uitgave van het blad "Zaken die uw aandacht vragen" is een van de pijlers van drukkerij Hekkema. Dit wordt reeds 66 jaar verzorgd en valt wekelijks per TNT post in de bus bij de bewoners van de gemeente Zuidhorn en de plaatsen daar om heen.

Maar dat is uiteraard niet het enige wat de persen van de drukkerij verlaat
De slogan:
Voor een compleet drukwerkpakket bent u bij ons aan het juiste adres!! vertaalt zich in een volledig assortiment.


Een ding is voor alle klanten gelijk: de zorg die aan het eindproduct wordt besteed. Alle klanten krijgen evenveel aandacht of het nu gaat om de geboortekaartjes van een particulier, een clubblad of briefpapier.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →