Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

27-02-08 PCOB zette vrijwilligers in het zonnetje

27 februari 2008    Zuidhorn-nieuws
Tijdens de Algemene Vergadering van de PCOB Zuidhorn e.o. op dinsdag 26 februari 2008 opende de vice-voorzitter de heer J. v.d. Velde de bijeenkomst met een toepasselijk bijbelgedeelte in deze 40-dagen tijd

Tijdens de Algemene Vergadering van de PCOB Zuidhorn e.o. op dinsdag 26 februari 2008 opende de vice-voorzitter de heer J. v.d. Velde de bijeenkomst met een toepasselijk bijbelgedeelte in deze 40-dagen tijd en wel met Marcus 10 de verzen 32 -34 en ging vervolgens voor in gebed.

Verder werden de jaarstukken zoals het jaarverslag, het financiële jaarverslag 2007 en de begroting 2008 besproken en goedgekeurd. De voorzitter wees er op dat binnenkort een wervingsactie onder het motto “De PCOB zoekt U!” zal plaatsvinden en dat daarbij de hulp van de aanwezigen noodzakelijk is.
Het ligt in de bedoeling dat het aantal leden dit jaar op 400 (thans 360) wordt gebracht en met een beetje goede wil en de nodige hulp van de leden moet dat lukken, sprak vice-voorzitter v.d. Velde optimistisch.

De vrijwilligers, die actief zijn binnen de PCOB, zoals de distributeur en bezorgers van het blad Perspectief, leden van de commissie Lief en Leed, leden van de Activiteitencommissie en ledenwervers ontvingen met een woord van dank voor al hun inzet een PCOB-tas met inhoud. Daarnaast werd afscheid genomen van een tweetal bestuursleden mevrouw J.A. v.d Laan-Poll en de heer S. van der Naald. Mevrouw V.d. Laan ontving voor haar werkzaamheden naast lovende woorden ook een prachtige bos bloemen en kadobonnen.

Dezelfde woorden werden inde richting van de heer V.d. Naald gesproken. Laatstgenoemde kon echter niet aanwezig zijn maar de bloemen en bonnen zullen bij hem thuis worden bezorgd. Vervolgens werd de heer J.K. Stol benoemd als voorzitter. De heer Stol is een bekende in Zuidhorn e.o. en dat zal de PCOB zeker ten goede komen, zo sprak de vice-voorzitter hem toe.
Tot slot werd de vice-voorzitter bedankt door het bestuurslid mevrouw F. Kloppenburg voor zijn inzet het afgelopen jaar en overhandigde hem eveneens een bos bloemen.

De bijeenkomst werd onder het genot van een drankje en veel gesprekstof geanimeerd voortgezet. Kortom een leuke ontmoetingsmiddag.

Na het zingen van lied “Alles wat over ons geschreven is” werd de vergadering gesloten en werden de leden wel thuis gewenst.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Aardbeving schade

Westerkwartier vraagt opheldering van NAM na aardbeving in Opende

24 februari 2020    Zuidhorn-nieuws
beving had een kracht van 1.4 op de schaal van Richter.
Lees verder →
Joris-bot

GroenLinks Westerkwartier: initiatief Dierenwelzijnsbeleid

24 februari 2020    Zuidhorn-nieuws
GroenLinks vindt dierenwelzijn een belangrijk thema.
Lees verder →
Mollema algarve twitter

Mollema: “een goede test, maar het was aanhaken”

24 februari 2020    Zuidhorn-nieuws - Sport
finishte als negende in de eerste bergrit
Lees verder →
Politie-

Auto gestolen na inbraak woning

23 februari 2020    Zuidhorn-nieuws
witte Volvo V40 omgeving Boslaan
Lees verder →
Deelauto (2)

Deelauto’s gemeente Westerkwartier open voor bewoners

21 februari 2020    Zuidhorn-nieuws
twee informatie-avonden met alle praktische informatie
Lees verder →
Mollema algarve twitter

Ronde van de Algarve serveert ene klinkende naam na de andere

20 februari 2020    Zuidhorn-nieuws - Sport
Winnaar eerste etappe Fabio Jakobsen
Lees verder →