Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

27-02-08 PCOB zette vrijwilligers in het zonnetje

27 februari 2008    Zuidhorn-nieuws
Tijdens de Algemene Vergadering van de PCOB Zuidhorn e.o. op dinsdag 26 februari 2008 opende de vice-voorzitter de heer J. v.d. Velde de bijeenkomst met een toepasselijk bijbelgedeelte in deze 40-dagen tijd

Tijdens de Algemene Vergadering van de PCOB Zuidhorn e.o. op dinsdag 26 februari 2008 opende de vice-voorzitter de heer J. v.d. Velde de bijeenkomst met een toepasselijk bijbelgedeelte in deze 40-dagen tijd en wel met Marcus 10 de verzen 32 -34 en ging vervolgens voor in gebed.

Verder werden de jaarstukken zoals het jaarverslag, het financiële jaarverslag 2007 en de begroting 2008 besproken en goedgekeurd. De voorzitter wees er op dat binnenkort een wervingsactie onder het motto “De PCOB zoekt U!” zal plaatsvinden en dat daarbij de hulp van de aanwezigen noodzakelijk is.
Het ligt in de bedoeling dat het aantal leden dit jaar op 400 (thans 360) wordt gebracht en met een beetje goede wil en de nodige hulp van de leden moet dat lukken, sprak vice-voorzitter v.d. Velde optimistisch.

De vrijwilligers, die actief zijn binnen de PCOB, zoals de distributeur en bezorgers van het blad Perspectief, leden van de commissie Lief en Leed, leden van de Activiteitencommissie en ledenwervers ontvingen met een woord van dank voor al hun inzet een PCOB-tas met inhoud. Daarnaast werd afscheid genomen van een tweetal bestuursleden mevrouw J.A. v.d Laan-Poll en de heer S. van der Naald. Mevrouw V.d. Laan ontving voor haar werkzaamheden naast lovende woorden ook een prachtige bos bloemen en kadobonnen.

Dezelfde woorden werden inde richting van de heer V.d. Naald gesproken. Laatstgenoemde kon echter niet aanwezig zijn maar de bloemen en bonnen zullen bij hem thuis worden bezorgd. Vervolgens werd de heer J.K. Stol benoemd als voorzitter. De heer Stol is een bekende in Zuidhorn e.o. en dat zal de PCOB zeker ten goede komen, zo sprak de vice-voorzitter hem toe.
Tot slot werd de vice-voorzitter bedankt door het bestuurslid mevrouw F. Kloppenburg voor zijn inzet het afgelopen jaar en overhandigde hem eveneens een bos bloemen.

De bijeenkomst werd onder het genot van een drankje en veel gesprekstof geanimeerd voortgezet. Kortom een leuke ontmoetingsmiddag.

Na het zingen van lied “Alles wat over ons geschreven is” werd de vergadering gesloten en werden de leden wel thuis gewenst.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Overdracht vlag tocht om de noord hielke westra 190921

Westerkwartier gastgemeente Tocht om de Noord 2022

26 september 2021    Zuidhorn-nieuws
vlag symbolisch overgedragen aan wethouder Hielke Westra
Lees verder →
Kranslegging monument

Platform Keelbos legt krans bij monument Faan

25 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Om positie LHBTI-ers te verbeteren en de geschiedenis niet uit het oog te verliezen
Lees verder →
Dorpskerk zuidhorn

Sponsor een dakpan voor restauratie dak Dorpskerk Zuidhorn

25 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Dakrestauratie in fases voor Dorpskerk Zuidhorn
Lees verder →
Mollema-2

Mollema gaat voor trilogie, maar eerst het WK

25 september 2021    Zuidhorn-nieuws - Sport
Mollema start zondag op WK, maar heeft ander groot doel: 'In alle drie de grote rondes winnen'
Lees verder →
Astrid schulting

Gemeentesecretaris Astrid Schulting finalist overheidsmanager van het jaar 2021

25 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Eerst nog jurybezoek in oktober
Lees verder →
Food

Lancering Food Innovation Hub

24 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Samen de Food-agenda voeden
Lees verder →