Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Kunstontmoeting Zuidhorn verplaatst

23 mei 2008    Zuidhorn-nieuws
Kunstontmoeting Zuidhorn 2008 verplaatst naar 20 en 21 september.


Misschien hebben veel kinderen en ouders al vertwijfeld zich afgevraagd waarom er nog geen informatie over het Kunstontmoetingsweekend in Zuidhorn is verschenen. Daar is uiteraard een reden voor.

Aanvankelijk was het weekend van 7 en 8 juni hiervoor gepland maar omdat er op zaterdag 7 juni het Ruigeland-festival in Grijpskerk plaatsvindt vond de organisatie van Kunstontmoetng het geen goed idee om dan ook in Zuidhorn actief te zijn. Bovendien is Kunstontmoeting ook vertegenwoordigd op het Ruigeland-festival. Naast het muziekaanbod zijn er tal van activiteiten ook voor de jongere jeugd georganiseerd waaronder workshops beeldende kunst. Een mooie gelegenheid om in Grijpskerk in het natuurpark bij de NAM-locatie op zaterdagmiddag 7 juni een kijkje te komen nemen.

Eind augustus komt er meer informatie over het Kunstontmoetingsweekend in Zuidhorn. Het wordt de TIENDE keer dat dit festijn georganiseerd wordt dus zal het een feestelijk tintje krijgen. Er worden begin september via de scholen in de gemeente Zuidhorn weer folders verspreid.

Naast het organiseren van kunstprojecten als deze verzorgt Kunstontmoeting ook workshops en lessen in het basisonderwijs en naschoolse opvang.
Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Agnes van Eupen

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →