Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Compagnie with balls

Workshop bij ‘Compagnie with balls’

2020-10-03T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2020 zaterdag 3 oktober 2020
Aanvang: 12:00 uur
Lokatie: Cultureel Centrum Zuidhorn

Voorafgaand aan de spectaculaire opening van het Culturele seizoen in Zuidhorn wordt er door het Internationale straattheatergezelschap: ‘Compagnie with balls’ een workshop gegeven.

  •  

Gedurende de dag zal er drie maal ( om 13.30 + 14.30 + 15.30 ) een parade zijn in het centrum. Om 12:00 uur is er een workshop acrobatiek voor kinderen in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar.

Na de workshop kunnen zij meelopen mee in de parade

» Vooraf opgeven

Als je het leuk vindt, mag je verkleed komen.

Zaterdag 3 oktober is de opening van het Culturele seizoen van Zuidhorn. Dit wordt gevierd met de Kom in Zuidhorndag. Een jaarlijks terugkerend evenement in de Kom van het dorp.

Dit jaar is er een extra spectaculaire editie met een Internationale Straattheater act, Compagnie with balls’. Dit bewegingstheater is Dynamisch, Groots, en Poëtisch.

Met “Join the Parade” zullen zij het publiek verrassen en verbazen. Het is een swingende optocht, een niet te missen blikvanger met twee 4 meter hoge figuren. Een gigantisch grote marionet, danst in samenspel met Atharina. Deze charmante dame beweegt zich gracieus voort op een manshoge bal van bijna 2 meter!

Georganiseerd door: Zakenkring Zuidhorn en Cultureel Centrum Zuidhorn

 

https://compagniewithballs.com/

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...