Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Sigaret roken

pop-uppoli: Stoppen met roken

2022-02-16T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2022 woensdag 16 februari 2022
Aanvang: 18:00 uur
Tot:  20:00 uur
Lokatie: Cultureel Centrum Zuidhorn

Stoppen met roken kan erg moeilijk zijn, maar de juiste begeleiding en aanmoediging kan het verschil maken! VNN biedt daarom een steuntje in de rug met een gratis pop-uppoli in Zuidhorn. 

  •  

Zes bijeenkomsten in pop-uppoli
Stoppen-met-roken-experts helpen door middel van training, motivatie en ondersteuning in groepsverband. Er zijn 6 bijeenkomsten van twee uur. Kenmerkend is de positieve aanpak en onderlinge support.
Adres: Cultureel Centrum Zuidhorn 
Data: 16 februari (kennismaking), 2, 9, 16, 23, en 30 maart 
Tijd: 18.00 tot 20.00 uur

Inhoud groepsbijeenkomsten
De groepsbijeenkomsten worden geleid door deskundige coaches van VNN. Deelnemers leren meer over wat verslaving is en hoe het werkt. Er is ook aandacht voor gezonde leefstijl. Deze informatie wordt vervolgens omgezet in praktische tips. Wat kan je bijvoorbeeld het beste doen als je trek krijgt in een sigaret, en waarom werkt dat? Informatie en advies over nicotinevervangers en eventuele medicatie komen ook aan bod.

De kracht van de groep
Het kan enorm schelen als je weet dat je niet de enige bent die een pittige uitdaging aangaat. Dat is zo mooi aan de pop-up Poli’s van VNN! De uitdaging wordt echt samen aangegaan. Als groep leer je niet alleen van de begeleiding, maar ook van elkaars ervaringen. Doordat je het samen doet, kan je elkaar ondersteunen, motiveren en inspireren. Citaat van een deelnemer: “Als ik het alleen had moeten doen, was ik allang weer gaan roken”.

Aanmelden
Probeer jij te stoppen met roken maar lukt het steeds niet? En woon je in de gemeente Westerkwartier dan is de pop up poli Stoppen met roken misschien iets voor jou. 
Aanmelden kan via pop-uppoli@vnn.nl
 Heb je vragen? Bel dan naar 0882343434. Kun je niet op de vastgestelde data? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar andere mogelijkheden.  
Voor meer informatie staat op www.vnn.nl/pop-uppoli

Meer agenda vandaag... Plaats zelf evenement...