Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Dijkstra 2022

Woningaanbod Dijkstra Makelaardij

Actueel woningaanbod in de gemeente Zuidhorn
Door: (WIZ web-redactie), 22 mei 2020
Lees verder »
Oostergast noorderlicht situatiekaart

De Oostergast

Informatie over de nieuwbouwwijk De Oostergast in Zuidhorn. De Oostergast groeit. In het afgelopen jaar kwamen er tientallen woningen bij...
Door: (WIZ web-redactie), 26 april 2019
Lees verder »
 

Woningaanbod

Bekijk het hele aanbod in de gemeente Zuidhorn ( Funda)
Door: (WIZ web-redactie), 26 april 2019
Lees verder »

 

Het dorp Zuidhorn biedt vele voorzieningen op het gebied van sport, cultuur en onderwijs en heeft een aantrekkelijk centrum. Ook voor wie in de stad werkt is het een ideaal dorp met goede bus en treinverbindingen. 

Wonen in Zuidhorn, wie wil dat nu niet.

De lommerrijke Gast is het visitekaartje met schitterende woningen en grote eiken. Verder zijn in de loop der tijd rondom het centrum verschillende woonwijken gebouwd waarvan De Oostergast de meest recente is.

In deze royaal opgezette woonwijk met een splinternieuw gebouw voor basisonderwijs, een zwembad en een nog aan te leggen natuureiland is het heerlijk wonen. Op steenworp van Groningen met alle voorzieningen en winkels op korte afstand in het centrum van het dorp.

Op deze website, hét portal van Zuidhorn kunt u zich informeren over de mogelijkheden die Zuidhorn biedt. Naast ( Gemeente ) nieuws, een complete bedrijvengids, veel fotomateriaal en aanbiedingen van de lokale middenstand is deze website een bron van informatie.