Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Zunobri pakt revanche op Wez Warber/Fluch

25 januari 2015    Zuidhorn-nieuws
Zuidhorners maken zich nu op voor de wedstrijd aankomende zaterdag in Zuidhorn tegen Kia
Zunobri actie

Wêz Warber/Wêz Fluch  opende al vrij snel met een 1-0 voorsprong kort daarop werd, dankzij Manon Brander, dit snel weer afgestraft en direct daarop 2 mooie afstandsschoten van Aniek Veenstra & Anniek Solle.
Daarna ging het redelijk gelijk op alleen bleef Zunobri steeds met 2 punten verschil voor. In de 26ste minuut maakt Aniek Veenstra een hele mooie omdraai bal en zo breidde Zunobri verder het verschil tot voor de rust op 5-8.

De 2e helft was voor de Zuidhorners een lastige periode om weer in de wedstrijd te komen. Maar Zunobri herstelt zich snel en in een mum van tijd loopt het verschil op 4 uit. In de 55ste minuut probeert Alie Pera, door een mooie omdraai bal een mooie kans te creëren, wat resulteerde in een strafworp voor de Zuidhorners die Tjeerd de Jong vervolgens netjes afmaakt.

Op het laatst leek het nog even spannend te worden toen Wêz Warber/Wêz Fluch terug kwam tot 2 punten verschil maar Zunobri hield het hoofd redelijk koel en wist de wedstrijd uiteindelijk met 10-12 te winnen. Door deze overwinning wist Zunobri de zure appel van vorige week snel te vergeten.

De Zuidhorners van trainer/coach Andre Woltinge maken zich nu verder op voor de wedstrijd aankomende zaterdag in de Quicksilver S te Zuidhorn tegen Kia, aanvang 15:15.