Zunobri A1 nog steeds ongeslagen

26 september 2016    Zuidhorn-nieuws
eindstand van 14-8 tegen DES A1 team uit Norg
Zunobri-2016-2

Afgelopen zaterdag speelde Zunobri A1 tegen de korfballers van het DES A1 team uit Norg. Zunobri begon de eerste helft goed, met twee mooie doelpunten. Maar DES maakte er na een lange tijd gelijkspel van. Er gebeurde niet veel in de eerste helft, Zunobri maakte nog één puntje en de beide ploegen gingen de rust in met een stand van 3-2. Na een lekker kopje thee en een flinke peptalk ging Zunobri A1 met veel motivatie de wedstrijd weer in. De tweede helft begon gelijk op, maar Zunobri kwam na een tijdje op schot en scoorde zelfs 7 punten op een rij. Het was lekker weer, de zon scheen maar er was wel een beetje wind zodat de afstand afstand-schoten soms een beetje scheef waren, er werd goed gescoord. Met een eindstand van 14-8 blijft Zunobri A1 nog steeds ongeslagen in de competitie.

Ook de jongere jeugd van het D1 team behaalde een ruime overwinning van 1-12 in een spannende wedstrijd tegen het Winsumer team (DWA).

Het C1 team had afgelopen donderdag minder geluk, de thuiswedstrijd tegen Noordenveld C2 werd met 5-8 verloren. Het eerste team van Zunobri heeft na vier gewonnen wedstrijden - van Wez Fluch/Wez Warber en Korwi – dit weekend gelijk spel gehaald tegen Stadskanaal ’74.

Dinsdag 28 september speelt Zunobri alweer de volgende wedstrijd. In de AP buitenbeker komt OWK 2 uit Oostwold op bezoek. Om 20.00 uur begint de wedstrijd op het kunstgrasveld aan het van Starkenborgkanaal.