Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Winst op SDO(S) voor Zunobri

16 november 2014    Zuidhorn-nieuws - Sport
Na de winst op Korwi ook gebrand op deze overwinning

Afgelopen zaterdag 15 november speelde Zunobri 1 tegen SDO 1. Een thuisdag voor de Veenstra/Stroeve van der Leest-formatie met een volle tribune. Zunobri dat vorige week de overwinning had gepakt op Korwi was er op gebrand deze overwinning binnen te halen.

Ondanks de afwezigheid van hoofdtrainer Andre Woltinge, maar met aanwezigheid van Hans Luining, begon Zunobri vol goede moed aan de wedstrijd. Echter was SDO ook goed op dreef en kwamen na een kleine vijf minuten al op 2-0 voorsprong. De Zuidhorners lieten niet over zich heen lopen en Anniek Solle en Aniek Veenstra zorgden voor de gelijk stand. Zunobri had moeite met het bijhouden van de doelpunten. Er waren veel kansen maar helaas weinig doelpunten.
Na 15 minuten stonden de Zunobrianen met 3 punten achter op het scorebord. De rust naderde en Zunobri was vastbesloten niet met een achterstand de kleedkamers in de gaan. Vol goede moed kwamen zij met 8-8 gelijk en gingen zij uiteindelijk met 8-9 de rust in.

Na de rust waren er wederom veel kansen maar deze werden niet tot nauwelijks benut. Het was Manon Brander die na de rust de 9-9 scoorde, waardoor het publiek en Zunobri 1 weer enthousiast en strijdlustig werden. SDO voelde dit moeiteloos aan en speelde hier direct op in. Nadat Alle Veenstra met een slim kansje de 10-10 maakte, bleef deze stand een gelange tijd op het score bord staan. De Zunobrianen kwamen uiteindelijk met 1 punt voor te staan door een mooie doorloopbal van Wietse van der Noord. Ook SDO scoorde hierna nog 1 punt waardoor de stand op 11-11 kwam te staan. In de laatste drie minuten wist Zunobri nog 2 afstandschoten te benutten waardoor zij uiteindelijk met 13-11 wonnen.
De Kees Afman junioren formatie van KV Zunobri haalde, na een wedstrijd die moeilijk op gang kwam, toch uiteindelijk de zwaar bevochten overwinning binnen. Zij wonnen met 5-7! Lees de andere verslagen op http://www.zunobri.nl.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Speeltips2

Stop nooit met spelen!

07 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Blijf spelen, maar speel bewust
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over Coronavirus, afval tijdens Pasen en Steun ondernemers en maatschappelijke organisaties

07 april 2020    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 7 april 2020
Lees verder →
Kor bethlehem

Kor Bethlehem blijft in training voor de Tour for Life

06 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Thuis met de fiets op de roller bank
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Raad Westerkwartier vergadert op beeld

06 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Door de coronacrisis liggen veel activiteiten stil en dat geldt ook voor gemeenteraadsvergaderingen. Gemeenten passen daar een mouw aan door de vergaderingen via een beeldverbinding te laten verlopen.
Lees verder →
Fre oosterhof

Door brand gedupeerde ondernemer Grijpskerk geeft na acht jaar strijd tegen Aegon niet op

06 april 2020    Zuidhorn-nieuws
,,Uiteindelijk zal het recht zegevieren’’.
Lees verder →
Adrian mey zonnehuis (1)

Muzikale injectie voor bewoners en medewerkers Zonnehuis

03 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Adrian Mey laat zijn betrokkenheid zien én horen
Lees verder →