Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Winst op SDO(S) voor Zunobri

16 november 2014    Zuidhorn-nieuws - Sport
Na de winst op Korwi ook gebrand op deze overwinning

Afgelopen zaterdag 15 november speelde Zunobri 1 tegen SDO 1. Een thuisdag voor de Veenstra/Stroeve van der Leest-formatie met een volle tribune. Zunobri dat vorige week de overwinning had gepakt op Korwi was er op gebrand deze overwinning binnen te halen.

Ondanks de afwezigheid van hoofdtrainer Andre Woltinge, maar met aanwezigheid van Hans Luining, begon Zunobri vol goede moed aan de wedstrijd. Echter was SDO ook goed op dreef en kwamen na een kleine vijf minuten al op 2-0 voorsprong. De Zuidhorners lieten niet over zich heen lopen en Anniek Solle en Aniek Veenstra zorgden voor de gelijk stand. Zunobri had moeite met het bijhouden van de doelpunten. Er waren veel kansen maar helaas weinig doelpunten.
Na 15 minuten stonden de Zunobrianen met 3 punten achter op het scorebord. De rust naderde en Zunobri was vastbesloten niet met een achterstand de kleedkamers in de gaan. Vol goede moed kwamen zij met 8-8 gelijk en gingen zij uiteindelijk met 8-9 de rust in.

Na de rust waren er wederom veel kansen maar deze werden niet tot nauwelijks benut. Het was Manon Brander die na de rust de 9-9 scoorde, waardoor het publiek en Zunobri 1 weer enthousiast en strijdlustig werden. SDO voelde dit moeiteloos aan en speelde hier direct op in. Nadat Alle Veenstra met een slim kansje de 10-10 maakte, bleef deze stand een gelange tijd op het score bord staan. De Zunobrianen kwamen uiteindelijk met 1 punt voor te staan door een mooie doorloopbal van Wietse van der Noord. Ook SDO scoorde hierna nog 1 punt waardoor de stand op 11-11 kwam te staan. In de laatste drie minuten wist Zunobri nog 2 afstandschoten te benutten waardoor zij uiteindelijk met 13-11 wonnen.
De Kees Afman junioren formatie van KV Zunobri haalde, na een wedstrijd die moeilijk op gang kwam, toch uiteindelijk de zwaar bevochten overwinning binnen. Zij wonnen met 5-7! Lees de andere verslagen op http://www.zunobri.nl.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Besparen

Regionaal Netwerk Rookvrij Opgroeien start nieuwe campagne

26 oktober 2020    Zuidhorn-nieuws
“Skip die peuken, pak je pegels”
Lees verder →
Trekking 2020 bestuurlid margriet

Drie kunstwerken verloot bij etalageroute Zuidhorn

25 oktober 2020    Zuidhorn-nieuws
Werken van Anneke Hoes, Matty de Vries en Fenneke Bonsema
Lees verder →
Sint boot

Sinterklaas in het Westerkwartier. Hoe dan?

25 oktober 2020    Zuidhorn-nieuws
Maar hij komt sowieso!
Lees verder →
Nachtvdnacht

Nacht van de Nacht gaat live in 2020

23 oktober 2020    Zuidhorn-nieuws
Livestream Nacht van de Nacht programma via Facebook en Youtube
Lees verder →
Buurtschap

Start verkoop woningen Buurtschap de Gast tijdens open dag

23 oktober 2020    Zuidhorn-nieuws
Zaterdag 24 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Lees verder →
Sintmaarten2020

Zakenkring Zuidhorn blaast Sint Maarten af

22 oktober 2020    Zuidhorn-nieuws
“Onmogelijk de grote hoeveelheid bezoekers te sturen”
Lees verder →