Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Werkzaamheden Sporthal Zuidhorn begonnen

1 oktober 2012    Zuidhorn-nieuws
JBZ druk in de weer met het Grondwerk. Mooie klus voor Kooi BV. Wethouder Stol slaat eerste paal extra kleedkamers sportaccommodatie Zuidhorn.
Nieuws-2012-sporthal

Donderdag 4 oktober aanstaande slaat wethouder Fred Stol de eerste paal voor twee nieuwe kleedkamers aan de achterkant van sporthal Quicksilver S te Zuidhorn. De kleedkamers zijn voor de voetbalvereniging Zuidhorn, die al enkele jaren kampt met een tekort aan kleedkamers.  De verwachting is dat de kleedkamers begin 2013 gereed zijn.

Renovatie
Na de oplevering van de kleedkamers wordt begonnen met de renovatie van sporthal Quicksilver S. Dit vindt voor een groot deel plaats in de zomervakantie van 2013. De renovatie wordt in goed overleg met de gebruikers van de hal uitgevoerd zodat zij zo weinig mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Naar verwachting is de sporthal begin 2014 gereed.

Sporthal Quicksilver S is bijna 34 jaar oud en is in die periode niet gerenoveerd. Dat was tot voor kort ook niet nodig, omdat het een degelijk en goed gebouwde accommodatie is. Bovendien wordt het beheer goed uitgevoerd. Het gebouw begint nu gebreken te vertonen en is toe aan renovatie. Bovendien zijn de energielasten van de Quicksilver S erg hoog, zo blijkt uit de nulmeting die in het kader van duurzaamheid is uitgevoerd.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Slide

Kom in Zuidhorn evenement de moeite waard

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Zaterdag 7 oktober : Straattheater, standhouders, muziek en kinderactiviteiten
Lees verder →
Foto-expositie archief

Fotogroep InFocus zorgt voor kleurexplosie van Rudie Wiersma Fotografie

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Fotogroep InFocus is een enthousiast groepje amateurfotografen met uitvalsbasis Zuidhorn.
Lees verder →
Nikijacobs

The Ballad of Mauthausen – Aduarder Abdijconcerten

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Niki Jacobs & Band
Lees verder →