Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Streekproductenmarkt Nienoord in het teken van de feestmaand

4 december 2020    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
De kramen zijn ook extra feestelijk aangekleed.
Streekproducten markt

Er zijn dit jaar in verband met Corona nauwelijks kerstmarkten in de regio, maar u kunt dit jaar wel naar de Streekproductenmarkt Nienoord komen voor uw  kerstinkopen of nog net voor het sinterklaasfeest iets lekkers halen. De markt is op 5 december van 10u00 tot 16u00 geopend op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. De kramen zijn ook extra feestelijk aangekleed.

MOOI WOL maakt met hun handgeschept en plantaardige geverfd papier onder anderen lampen, boekjes en schalen. De schalen hebben diverse afmetingen. Hun wolproducten zijn bijvoorbeeld, polswarmers, vazen, schalen en sjaals. Er zijn ook diverse kerstcadeau’s te koop. Bij NATUURLIJK AFKE is er ook deze keer weer heerlijke marmelade!  Heerlijk voor in de winter, net als aardbeienjam met cranberries. En wat dacht u van de kleine cadeautjes voor minder dan €5,- die makkelijk in de schoen passen, of leuk zijn om als kerstcadeautje te geven. HET LEKKERE WINKELTJE neemt naast diverse bekroonde droge worstsoorten ook bekroonde erwtensoep mee,1 liter slechts €4,95. U kunt bij  hun kraam ook pinnen, lekker makkelijk. GEITENHOUDERIJ TER VEEN heeft weer heerlijke geitenkaas mee en daarnaast ook geitenlamsvlees en varkensvlees van eigen boerderij. Daarnaast natuurlijk geitenyoghurt, Hangop en speciaal voor Sinterklaas heerlijk Vla op basis van geitenmelk en Natuurlijk Halloumi.

DE POFFERTERY is er weer met haar sieraden van nespressocupjes. Leuk als cadeautje voor Sint en/ of Kerst. Tevens heeft ze weer heerlijke jam's met weinig suiker, onder andere cranberry, lemon curd, ananas kokos, peer en bosvruchten. VILLA VELDZICHT heeft weer lekkere soep en saus te koop. Lekker voor bij de gourmet  En weer voldoende zoete peertjes om een ieder blij te maken op het gezellige avondje. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren en paling ook op de markt te vinden.
Genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek.
 

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Kunstbedrijven muziekonderwijs grootegast  int holt (1)

Nieuw Kunstencentrum,  Nieuwe Naam, Nieuwe Kansen

19 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
Kunstbedrijven Westerkwartier en Stichting Muziekonderwijs Grootegast wordt 'Het KunstKwartier'
Lees verder →
Lezen kind

Voorleesexpress en nationale voorleesdagen

19 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
20 t/m 30 januari zijn er weer de Nationale voorleesdagen.
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over milieupuut en textielpuut, begraafplaatsenbeleid en nationale voorleesdagen

19 januari 2021    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 19 januari 2020
Lees verder →
Terra oldekerk

Open Dag Terra Oldekerk dit jaar online!

18 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
Digitaal kennismaken, rondkijken, sfeer proeven…
Lees verder →
Fanerweg

Provincie zet zich in voor schonere lucht

16 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
In het Schone Lucht Akkoord maken provincies, gemeenten en het Rijk afspraken over acties en maatregelen om de luchtkwaliteit te verbeteren
Lees verder →
Ovgz nam (10)

Subsidie voor wijken en dorpen die van het aardgas afgaan

15 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
Projecten om een wijk of dorp van duurzame warmte te voorzien kunnen subsidie van de provincie krijgen. In totaal is hiervoor € 4 miljoen beschikbaar.
Lees verder →