Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Schoelier steekt Basketballers in nieuw tenue

12 maart 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Tevens bijdrage van kledingleverancier Gear4Teams te Almere en eigen Activiteitencommissie
Dunk-schoelier

Nieuwe tenues voor BV Dunk Zuidhorn
Twee teams van Basketbal Vereniging Dunk spelen hun wedstrijden voortaan in nieuwe tenues. Het gaat voorlopig alleen nog om U18 en U14. De aanschaf van de nieuwe tenues is mogelijke gemaakt door sponsoring van Boekhandel Schoelier te Zuidhorn, kledingleverancier Gear4Teams te Almere en vanuit een bijdrage van de eigen Activiteitencommissie. BV Dunk is de enige basketballvereniging in het Westerkwartier, gevestigd in Zuidhorn en traint en speelt in de sporthal van de Brede school de Noordster, dicht bij het station. 

Jarenlange wens
"We zijn heel erg blij met de nieuwe kleding", vertelt penningmeester Marit Sinnige. "Het is al een jarenlange wens van het bestuur om de oude kleding uit 2006 te vervangen. Daar staan nog namen op van sponsors die al lang uit beeld zijn. Het nieuwe tenue ziet er niet alleen fantastisch uit, maar het shirt is ook nog eens omkeerbaar, zodat we nooit meer reservetenues nodig hebben. Als coach van U14 vind ik dat heel handig. En het zorgt ook nog voor extra ruimte in onze materiaalkast". 

Gear4Teams
De door sponsor/leverancier Gear4Teams gebruikte laserdruktechniek zorgt ervoor dat de logo’s en nummers onderdeel zijn van de stof en niet op de stof gedrukt zijn. Dit voorkomt irritatie aan de huid. Gear4Teams heeft ook een webshop voor Dunk clubkleding opengesteld. Leden kunnen hier bijvoorbeeld een Dunk sweatshirt of een inspeel shirt aanschaffen. Een percentage van de opbrengst gaat naar de clubkas. 

Ontwerp
Sponsors Udo en Jellie Schoelier van Boekhandel Schoelier te Zuidhorn hebben samen met ouders uit de Activiteitencommissie en het bestuur een stem gehad in het ontwerp. "We wilden natuurlijk een kwalitatief goed product, maar het oog wil ook wat, z eker als je vaak op de eerste rij zit om zoonlief met zijn team te zien spelen bij U18!", aldus Udo Schoelier.  Ook Martijn Woddema, coach van U18, drukte zijn stempel op het ontwerp. "Ik heb het eerste voorstel van de leverancier dat gebaseerd was op ieders wensen nog wat aangepast. Ik ben tevreden met het eindresultaat"! Inmiddels is er nog een sponsor gevonden, waardoor ook U12 binnenkort in het nieuwe tenue zal gaan spelen.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Sc loppersum thuis nw

Spannende laatste competitieronde voor SC Loppersum en Zuidhorn

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Moedig het eerste elftal aan bij de strijd om het kampioenschap.
Lees verder →
Peebos (1)

Officiële opening van het project “Zorg dat Peebos Werkt, Met Mekaar!”

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
Op Peebos wordt gezorgd, gewerkt, geleerd en genoten, in en van de prachtige natuur maar ook vooral van de ontmoeting met andere mensen
Lees verder →
Jm festival

JMZ Festival voor jonge mantelzorgers uit de provincie Groningen

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws
Sociaal Werk De Schans is er voor jonge mantelzorgers in de gemeente Westerkwartier.
Lees verder →
Decorpresentatie roelvisscher

Rijdend decor bij openluchtspektakel Noar Huus

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws
decorbouwer Janco van Barneveld presenteert de maquette van het decor van de theaterwestern
Lees verder →
Musical anker-2019 (1)

Leerlingen meester Jos spelen weer de sterren van de hemel

22 mei 2019    Zuidhorn-nieuws - fotos
Optreden in Zonnehuis jaarlijkse traditie
Lees verder →