Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Enquête gemeente Zuidhorn over zondag openstelling onbetrouwbaar

25 juni 2015    Zuidhorn-nieuws
Gemeente haalt enquête van website
Gemeentezh large gemeentepagina

Afgelopen week heeft de gemeenteraad van Zuidhorn een enquête geopend over zondag openstelling van winkels in de gemeente. De enquête is door veel mensen ingevuld. De raad is erg blij met de reacties. Het laat zien dat het onderwerp  zondag openstelling leeft in onze gemeente.

Online enquête
De gemeente heeft ervoor gekozen een eenvoudige online enquête aan te bieden. Deze is echter meermalen in te vullen, waardoor de resultaten niet geheel betrouwbaar zijn en een vertekend beeld kunnen geven. Dat doet geen recht aan het onderwerp. De gemeente stopt daarom met de online enquête in de huidige vorm en laat de resultaten hiervan voor wat ze zijn. Medio augustus zet de gemeente een nieuwe, eenmalig, in te vullen enquête uit, die inwoners opnieuw in kunnen vullen. De raad bedankt iedereen die de huidige vragenlijst heeft ingevuld voor de belangstelling en betrokkenheid.

Vervolg
Maandag 7 september om 20.00 uur vindt een openbare discussiebijeenkomst over zondag openstelling voor winkels plaats, waarbij de uitslag van de nieuw uitgezette enquête wordt meegenomen. De bijeenkomst is in het gemeentehuis te Zuidhorn. Inwoners en belangstellenden zijn van harte welkom.

De middenstand staat niet te springen om Zondag open te zijn » Meer daarover

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →