Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Einde van Kaddafi zijn regime in een sonnet

24 oktober 2011    Zuidhorn-nieuws
Het nieuws op poëtische manier gebracht

Het einde van Kaddafi zijn regime in een sonnet of debatteren over de eurotop in dichtstijl, op de site http://www.dichtjournaal.nlgebeurt het. Dichtjournaal.nl is de site die het nieuws dagelijks in dichtvorm brengt. In de categorieën binnenland, buitenland, economie, sport en cultuur probeert dichter Koos van der Goot het nieuws op een satirische manier aan te bieden.

De site is na twee jaar niet actief geweest te zijn weer heropend. Dit maal ook via twitter. Bezoekers kunnen via deze site in de gaten houden wanneer er weer een nieuw nieuwsgedicht op dichtjournaal is geplaatst. Zijdelings zijn via twitter de Koosjes te lezen, dagelijks een kritisch rijmpje van twee zinnetjes over maatschappelijke misstanden en bijzonderheden.

Koos van der Goot is dichter en performer. Hij heeft de bundel ‘Dichter bij het Nieuws’ en de coproductie STUURLOOS op zijn naam staan en op 21 oktober kwam onder zijn naam de erotische bundel ‘Boodschap van Liefde’ uit. Hij probeert van poëzie altijd iets meer te maken dan slechts de voordracht. Soms met buikdansers, soms met natuur als decor en in dit geval het nieuws als uitgangspunt.24-10-2011 WIZ

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →