Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Dubbel feest in Wereldwinkel Zuidhorn

28 september 2015    Zuidhorn-nieuws
De Wereldwinkel doet mee aan het Kom in Zuidhorn feest èn viert het feit dat precies een jaar geleden de nieuwe winkel aan de Hoofdstraat werd geopend.
Logo wereldwinkel

Zaterdag 3 oktober is het dubbel feest in Wereldwinkel Zuidhorn. De Wereldwinkel doet mee aan het Kom in Zuidhorn feest èn viert het feit dat precies een jaar geleden de nieuwe winkel aan de Hoofdstraat werd geopend. En dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Zowel de kraam als de winkel zijn voor de gelegenheid extra feestelijk aangekleed. De kraam op de buitengewone Braderie is gevuld met vrolijk gekleurd Mexicaans aardewerk. In de winkel hangen vele leuke raamhangers en mobiles, in allerlei kleuren, soorten en maten.

Bestuur en medewerkers kijken met veel voldoening terug op het afgelopen jaar. Het is een plezier om in de fraaie nieuwe winkel te werken, en er zijn nog volop plannen voor de toekomst. Het assortiment wordt nog steeds uitgebreid. In de Wereldwinkel kan men terecht voor bijzondere cadeaus, voor lekkere food-producten, maar bijvoorbeeld ook voor een origineel kerstpakket. Sinds kort zijn ook de Fair Trade Original producten weer verkrijgbaar in de Wereldwinkel. Door fairtrade producten te kopen, kunnen producenten in ontwikkelingslanden beter investeren in hun eigen toekomst. Fairtrade betekent ook een eerlijke prijs voor een eerlijk product, waardoor de makers de ruimte krijgen om zich op eigen kracht verder te ontwikkelen.

In de Fairtrade week, van 24 oktober tot en met 1 november, wordt het belang van eerlijke handel door veel supermarkten, Wereldwinkels, bedrijven en gemeenten onder de aandacht gebracht. In heel Nederland vinden er tal van acties en evenementen plaats en er wordt een huis-aan-huis-folder met leuke fairtrade aanbiedingen verspreid.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Adrian mey-2019 zonder tekst

Adrian Mey laat bewoners Zonnehuis genieten

02 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Buitenoptreden van zanger
Lees verder →
Kuis team 2020 eigen foto

Rijwielhal Kuis wordt Bike Totaal Kuis Noordhorn

02 april 2020    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Meer keus, leaseplan en fietspaspoort
Lees verder →
Mollema algarve twitter

Bauke: “Ik hoop dat ik het Coronavirus heb gehad”

02 april 2020    Zuidhorn-nieuws - Sport
Eerder was Bauke al bereid risico te nemen als de Olympische Spelen door zouden gaan
Lees verder →
Kat poes (1)

Ook katten indirect slachtoffer Coronavirus

01 april 2020    Zuidhorn-nieuws - fotos
Onschuldig fenomeen funest voor huisdieren
Lees verder →
Nynke

Jarig in Coronatijd

01 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Een verjaardag om nooit te vergeten
Lees verder →
Energie-stroom-besparing

Provincie stelt Klimaatagenda op om CO2 terug te dringen

01 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Duurzame zonne- en windenergie, CO2-neutraal openbaar vervoer en het ondersteunen van bedrijven en inwoners met behulp van de samenwerkingsverbanden 'Groningen Werkt Slim' en het Energieloket Groningen.
Lees verder →