Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Dit zijn de beste keukenaccessoires van 2022

22 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Keuken

Het bouwen van een goed gevulde en efficiënte keuken is iets dat tijd en geld kost. Daarom is het slim om voor je keuken zelf een opstalverzekering af te sluiten, terwijl alle accessoires juist onder je inboedelverzekering vallen. Voor velen van ons zijn er bovendien specifieke keukenapparaten die we vervangen en upgraden naarmate we evolueren als kok. Ben je toe aan wat upgrades? Je doet er dan zeker goed aan om te kiezen voor de apparatuur die we in dit artikel introduceren! Let er hierbij wel op, dat je inboedelverzekering vergelijken verstandig is om bij de aanschaf van flink wat dure apparatuur ook je dekking te verhogen.

Cuisinart Elemental 13-Cup
Je vraagt ​​je misschien af ​​of je een blender en een keukenmachine nodig hebt, maar ze worden voor heel verschillende taken gebruikt. Een keukenmachine maakt het bereiden van een grote partij vulling of vijf taartbodems een fluitje van een cent. Het wordt het best gebruikt om elk project dat je met een mes zou doen, te versnellen. Dit goed gebouwde model van Cuisinart is uitgerust met een kom met 13 kopjes plus een binnenste werk kom van 4 kopjes voor zowel grote als kleine hoeveelheden, of je nu een diner of ontbijt maakt voor twintig of net genoeg pesto voor twee.

Vitamix 5200
Als je veel gepureerde soepen en sauzen helemaal zelf maakt of geniet van een ochtend smoothie, dan zou een krachtige blender bovenaan je verlanglijstje moeten staan. Er zijn goedkopere opties, maar een professionele Vitamix werkt snel en efficiënt en geeft je een gladde consistentie dan zowat elke andere blender. Het is natuurlijk het merk dat de meeste chef-koks gebruiken in hun huizen en professionele keukens. Dit specifieke model is ongelooflijk intuïtief, met een eenvoudige knop die het vermogen aanpast van 1 tot 10.

Shun Hikari 8-inch koksmes
Er is geen essentiëler gereedschap dan een koksmes, en het is je geld waard om in een goed mes te investeren. Koop daarom het Shun Hikari 8-inch koksmes! Het lemmet van gesmeed staal behoudt ook zijn snede langer dan een lemmet in Europese stijl. Ondanks zijn duurzaamheid heeft dit mes wel wat speciale zorg nodig. Was het alleen met de hand en slijp het af en toe zelf of stuur het weg om het professioneel te laten slijpen, wat Shun zelfs gratis voor je doet. 

Mauviel Copper Roaster
Als jij degene in je familie bent die altijd diners organiseert of die je vrienden graag verbaast met een adembenemende maaltijd, dan is een braadpan van hoge kwaliteit een must. Deze koperen schoonheid van het Franse familiebedrijf Mauviel wordt ongetwijfeld een erfstuk. De dikke wanden van koper en roestvrij staal verdelen de warmte gelijkmatig en maken het gebruik op elke kookplaat of in de oven mogelijk. De gemakkelijk vast te pakken handgrepen zorgen voor een naadloze overgang van oven naar tafel, waar het een waardig middelpunt vormt.

KitchenAid Artisan keukenmixer
Een keukenmixer is niet een noodzaak voor elke thuiskok, maar als je er eenmaal een hebt, kun je je geen leven meer zonder voorstellen. KitchenAid is bijna synoniem met de term mixer/keukenrobot, en met een goede reden. Het klassieke model van het merk maakt grote hoeveelheden koekjes en cakebeslag een makkie, plus de vele optionele hulpstukken voegen onbeperkte mogelijkheden toe.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Tafeltennis talero jeugd

Tafeltennis in Leek en Roden in de lift! ( Zuidhorners welkom )

27 november 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
Met de inschrijving van 3 nieuwe jeugdleden, 3 seniorleden en 1 OldStars lid de grens van 60 leden gepasseerd!
Lees verder →
Stop geweld tegen vrouwen

Gemeente Westerkwartier zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen

26 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Internationale dag tegen Geweld tegen vrouwen
Lees verder →
ouderen

Twee hoofdaanbieders voor Hulp bij het Huishouden en ondersteuning ouderen in Westerkwartier

26 november 2022    Zuidhorn-nieuws
MIEP en De Nieuwe Zorg Thuis bieden Wmo ondersteuning in de vorm van individuele begeleiding, dagbesteding en kortdurend verblijf
Lees verder →
Dwarsdiep-onder-lucaswolde

´Zwemmen in Dwarsdiep straks weer veilig´

25 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Waterkwaliteit zal vanaf pakweg 2025 sterk verbeteren
Lees verder →
Scholieren fc

Scholieren denken in stadion FC Groningen mee over meer bewegen

25 november 2022    Zuidhorn-nieuws
In het stadion gingen ze de uitdaging aan om na te denken hoe we overgewicht verminderen in onze gemeente
Lees verder →
Marumerlage-2

Fotowedstrijd: Herfst- en winterbeelden

24 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Gebiedsontwikkeling Zuidelijk Westerkwartier op de gevoelige plaat
Lees verder →