Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Dag van de gastouder

18 september 2012    Zuidhorn-nieuws
Donderdag 20 september is de nationale dag van de gastouder. Tijd dus om je gastouder in het zonnetje te zetten. Want wie anders staat het hele jaar door voor jou en je kind(eren) klaar?
Viavielalogo

Wie leest wel honderd keer hetzelfde prentenboek voor of gaat elke dag met je kind(eren) naar de speeltuin? Juist, je eigen gastouder.  Zorg dus voor een leuke tekening, een zelfgemaakte taart of koop een klein cadeautje om jouw eigen rots in de branding te bedanken.


Steeds meer ouders en kinderen kiezen voor een gastouder in plaats van een andere manier van kinderopvang. Logisch, want uit onderzoek blijkt dat  gastouderopvang voor kleine kinderen de beste vorm van opvang is. Ook is het de vorm van opvang waar ouders volgens de Nationale Crèchetest het meest tevreden over zijn. De kleinschaligheid van opvang in een vertrouwde huiselijke omgeving en het persoonlijke contact met de gastouder spreekt steeds meer mensen aan.

Voordelig
Vooral nu de overheid bezuinigt op de kinderopvang, is gastouderopvang een goed alternatief. Bij gastouderopvang betalen ouders alleen voor de opvanguren die zij daadwerkelijk afnemen. Er hoeft dus niet per dag worden betaald, of doorbetaald te worden in vakantieperiodes. Ook worden er in het geval van gastouderopvang geen dure accommodatiekosten in rekening gebracht. De opvang vindt immers plaats in het huis van de gastouder of van het kind zelf.

Een flexibeler alternatief!
Geen gehaast om voor half zeven bij de opvang te staan of juist later van huis gaan omdat de opvang niet eerder open is.  Je gastouder is flexibel en staat altijd voor je klaar. Dat maakt de gastouderopvang zo uniek. Het sluit perfect  aan bij de eisen en wensen van de ouders van nu.

Gastouderopvang; ook iets voor jou?
Maak jij nog geen gebruik van een gastouder? Kijk dan eens op de website van ViaViela, het grootste gastouderbureau van Nederland. Onze gastouders voldoen niet alleen aan de wettelijke eisen, maar worden ook continu bijgeschoold. Daardoor bieden ze net dat beetje extra kwaliteit. Maak zelf de keuze voor de gastouder die bij jou en je gezin past. Heb je de keuze gemaakt, dan helpt Annet Westert van ViaViela Groningen (stad en westerkwartier) je graag verder. Annet Westert spreekt alle gastouders persoonlijk en controleert hun kwaliteit. 
Wil je zelf als gastouder aan de slag? Meld je dan ook via de website www.viaviela.nl

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Aldi-verbouwing (2)

300 m2 meer Aldi in Zuidhorn

04 februari 2023    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Team Kooi & Schuiling pakt binnenruimtes aan
Lees verder →
Mollema-2

Bauke heeft zin in het nieuwe seizoen

04 februari 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
Mollema laat vanuit Spanje weten er klaar voor te zijn. 'Ik heb er zin in.'
Lees verder →
Circulaire economie

Week van de Circulaire Economie

03 februari 2023    Zuidhorn-nieuws
Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari vindt alweer de achtste editie van de Week van de Circulaire Economie plaats.
Lees verder →
Politieauto

Frontale aanrijding bij de fietsoversteek Slaperstil

03 februari 2023    Zuidhorn-nieuws
Donkerkleurige BMW stationwagen is na het ongeluk doorgereden.
Lees verder →
Station publiek

Zuidhorn beste station van Groningen

03 februari 2023    Zuidhorn-nieuws
Stationsmanager Marco Schokker: "Station Zuidhorn heeft basis goed op orde"
Lees verder →