Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Crowdfunding: KanaalPOP op zoek naar €15.000,-

13 juli 2014    Zuidhorn-nieuws
Termijn voor doneren verlengd
Kanaalpop2014

KanaalPOP is in 2008 begonnen als een klein eendaags muziekevenement aan het van Starkenborghkanaal in Zuidhorn. Inmiddels is KanaalPOP uitgegroeid tot een driedaags muziekfestival. Bijna iedereen in Zuidhorn kent KanaalPOP of heeft er van gehoord. Elk jaar wordt het festival groots aangepakt, met behulp van vele vrijwilligers.

Het organiseren van een festival als KanaalPOP kost geld. Geld dat er op dit moment niet is. Om KanaalPOP dit jaar door te kunnen laten gaan, is er €15.000,- nodig. Grote kostenposten zijn bijvoorbeeld de huur van het podium, licht en geluid, programmering en sanitaire voorzieningen. Dan gaat het om bedragen als: €3.500,-, €10.000,-, €7.500,- en €550,-. Dit is nog maar een deel van de kosten die we moeten betalen om het festival te organiseren. Er zijn inkomsten uit horeca omzet, maar dat geld is er nog niet! Daarom moet er voor 15 juli 2014 dit bedrag van €15.000,- binnen halen. Pas dan kan de organisatie verder.

KanaalPOP hoort bij Zuidhorn en het zou zonde zijn als dat dit jaar niet door kan gaan. Vind jij dit ook? Help ons dan en doe een donatie! Wat staat er voor jou tegenover? Naast dat je ons helpt het festival te redden, zijn er verschillende beloningen. Je kunt al doneren vanaf €7,50. Wil jij KanaalPOP meer steunen? Dat kan ook! Koop bijvoorbeeld één van de Limited Edition KanaalPOP T-shirts voor €30,-! Hier zijn maar 100 stuks van, wees er dus snel bij! Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die ons bij verschillende taken kunnen helpen.

Kijk snel bij de taken en donaties en help ons van KanaalPOP 2014 een feit te maken! http://www.voorjebuurt.nl/project/kanaalpop

 

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Parels westerkwartier-visvliet-stella van marketing groningen

Woensdag 29 maart aftrap toeristisch seizoen Westerkwartier

22 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Presentatie nieuwe kinderkaart, uitwisselen foldermateriaal en netwerken
Lees verder →
Huizekleinnienoord

Verkoop gemeentehuis Leek – kans voor nieuwbouw

21 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
Gemeentehuis Leek blijft open tot in het voorjaar 2024
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over netwerkbijeenkomst Startende ondernemers, Takkenroute & aftrap toeristisch seizoen

21 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 21 maart 2023
Lees verder →
Laptop-smartphone

De voordelen van een virtueel kantoor

21 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Lees verder →