Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

CDA Zuidhorn zoekt talent

29 september 2013    Zuidhorn-nieuws
“Gezocht: verbinders met het hart op de goede plaats”
Cda-zuidhorn

Op zaterdagmorgen 5 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur nodigt het CDA Zuidhorn iedereen uit die zich wil inzetten voor de samenleving. In Sociaal Cultureel Centrum Kerkplein zes in Grijpskerk is er een bijeenkomst voor iedereen die zijn talent wil inzetten voor de gemeente Zuidhorn. Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen zoekt CDA Zuidhorn naar talent voor de toekomst. Bestuursvoorzitter Bauke de Vries en wethouder Fred Stol doen mee aan deze zoektocht.


Talent bijeenkomst
De Talent bijeenkomst is bedoeld voor alle mensen die hun talent willen inzetten voor de komende raadsperiode. Tijdens de laagdrempelige bijeenkomst maak je onder het genot van een kopje koffie of thee kennis met het lokale bestuur. Hierna is er de mogelijkheid om via een aantal speeddates vragen te stellen aan raadsleden, bestuursleden en de wethouder. “Mijn ervaring is dat veel mensen zijn betrokken bij hun wijk, dorp, vereniging, school of bedrijf. Deze mensen zetten hun talent in om hun eigen leefomgeving te behouden en te verbeteren en daar zijn we trots op! We maken graag gebruik van dit talent”, aldus Fred. Bauke gelooft vanuit het CDA in de kracht van het Samen DOEN. “De ene mens is een ‘doener’ en de ander een ‘prater’. Maar elk talent kan een steentje bijdragen”.

Persoonlijke ontwikkeling
Het maakt niet uit hoe oud je bent of welke specifieke kennis of kunde je hebt. Bauke; ”We zijn op zoek naar kandidaat-raadsleden voor onze kieslijst. Daarnaast hebben we nog vele taken en activiteiten waar mensen hun talent kunnen ontwikkelen. In ruil daarvoor geven wij ruimte voor ideeën en persoonlijke groei. We denken aan mensen die de raadsleden willen steunen of mee willen denken met het bestuur. Maar ook is er ruimte voor talentvolle mensen die willen meewerken in de verkiezingscampagne zoals het bijhouden van de sociale media, het maken van een folder, foto of film. Kortom we zoeken maatschappelijk betrokken mensen die de CDA achterban in beweging kan brengen. Iedereen is welkom! Ook wanneer je geen lid bent van het CDA.”

Geloof in de kracht van mensen
“Ben jij degene die zich verder wil ontwikkelen en het beste voor heeft met de gemeente en haar inwoners? Geloof jij in de kracht van mensen? Dan heeft CDA Zuidhorn jou nodig! We zoeken mensen die in staat zijn maatschappelijke initiatieven te ondersteunen zonder dit over te nemen. We zoeken mensen die kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen en oprecht interesse tonen”, aldus Fred.

Interesse?
Heb jij interesse in politiek of bestuur? Wil jij je hierin verder ontwikkelen? Dan heeft CDA Zuidhorn jou wat te bieden. Kom naar de Talent bijeenkomst in Grijpskerk! Voor meer informatie kun je kijken op de website: www.cda.nl/groningen/zuidhorn of contact opnemen met Bauke de Vries. Telefoon: (0594)-697394 of » per e-mail

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Kranslegging monument

Platform Keelbos legt krans bij monument Faan

25 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Om positie LHBTI-ers te verbeteren en de geschiedenis niet uit het oog te verliezen
Lees verder →
Dorpskerk zuidhorn

Sponsor een dakpan voor restauratie dak Dorpskerk Zuidhorn

25 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Dakrestauratie in fases voor Dorpskerk Zuidhorn
Lees verder →
Mollema-2

Mollema gaat voor trilogie, maar eerst het WK

25 september 2021    Zuidhorn-nieuws - Sport
Mollema start zondag op WK, maar heeft ander groot doel: 'In alle drie de grote rondes winnen'
Lees verder →
Astrid schulting

Gemeentesecretaris Astrid Schulting finalist overheidsmanager van het jaar 2021

25 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Eerst nog jurybezoek in oktober
Lees verder →
Food

Lancering Food Innovation Hub

24 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Samen de Food-agenda voeden
Lees verder →
Hans-en-wilgis hoorcentrum

Tienjarig bestaan van Hoorcentrum Westerkwartier

23 september 2021    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Met een unieke hoorbelevingswandeling door Zuidhorn.
Lees verder →