Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

27-06-08 Bauke Mollema weer volop in training

27 juni 2008    Zuidhorn-nieuws
Wielrenner Bauke Mollema uit Groningen barst van de ambitie om na zijn elleboogbreuk in het tweede deel van het seizoen goed te scoren. De 21-jarige Mollema brak op zondag 4 mei in

Wielrenner Bauke Mollema uit Groningen barst van de ambitie om na zijn elleboogbreuk in het tweede deel van het seizoen goed te scoren. De 21-jarige Mollema brak op zondag 4 mei in de laatste etappe van de Ronde van Romandië zijn rechter elleboog na een ongelukkige botsing met een Spaanse coureur. Ondanks het feit dat het een nette breuk betrof, was een operatie noodzakelijk. Inmiddels is de klimmer ruim zeven weken verder en maakt weer trainingen van vijf uur. "Ik heb dit seizoen nog niet zoveel moraal gehad om zulke lange trainingen te doen, blijkbaar is een blessure toch ergens goed voor." Overigens gaat één dezer dagen de website http://www.baukemollema.nl online en is het wel en wee van het Groninger wielertalent daar te volgen.

Theo Sikkema
Na de ééndagskoers Veenendaal - Veenendaal op woensdag 11 juni reed Mollema van 17 tot en met 21 juni de Ster Elektrotoer in Zuid-Limburg en de Belgische Ardennen en maakte in deze koersen zijn rentree. Komende zondag staat de stadjer voor het eerst aan het vertrek bij het Nederlands Kampioenschap voor profs in het Overijselse Ootmarsum. Mollema rijdt met rugnummer 17 en is zeker geen favoriet voor de titel. Van 6 tot en met 13 juli staat vervolgens de Ronde van Oostenrijk op het programma, waarna een hoogtestage in de Pyreneeën volgt van ruim twee weken in het skioord Font-Romeu. Op zaterdag 2 augustus geeft Mollema vervolgens acte de presence in de Classico San Sebastian.
bron GIC

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Kunstkoppen

Stem mee op welke van de vijf plekken de betonkoppen moeten komen

29 september 2023    Zuidhorn-nieuws
"heeft even geduurd.............................
Lees verder →
Drugs wiet

Burgemeester sluit ruimte in bedrijfspand in Leek:Drugs

28 september 2023    Zuidhorn-nieuws
aan de Auwemalaan in Leek
Lees verder →
Fietsvrijwilliger

Fietsen met de Duofiets: Samen erop uit

28 september 2023    Zuidhorn-nieuws
De duofietsen, de rolstoeltransportfiets van het Zonnehuis kunt u in overleg gebruiken
Lees verder →
Internet glasvezel

Hoe krijg je goedkoper internet in Zuidhorn?

27 september 2023    Zuidhorn-nieuws
Lees verder →
Pannenkoekenfeest (2)

Pannenkoekenfeest & Kindertheater bij de Rank

27 september 2023    Zuidhorn-nieuws - fotos
nazomerse activiteit voor alle basisschoolkinderen
Lees verder →