F4 Kampioen. Willem Brouwer flikt ‘t ‘m weer!

18 mei 2008    Zuidhorn-nieuws - Sport
Zuidhorn -HJC Haulerwijk was voor de wedstrijd begon al de weg kwijt. Bijna een half uur te laat en met geleende shirtjes kwam het team het veld op.
F4kampioen2008

Zuidhorn -HJC

Haulerwijk was voor de wedstrijd begon al de weg kwijt. Bijna een half uur te laat en met geleende shirtjes kwam het team het veld op. F4 was al door en door nat maar ook goed ingespeeld en begon enthousiast aan de kampioenswedsrtijd. Om het kampioenschap spelen, dat was de inzet en al in de vierde minuut was er een schitterende kans van Cristiaan Verbree. Helaas werd dat schot gestopt door de Haulerwijkster keeper. Niels Reiding echter passeerde de doelman wel en dat 1 minuut later.1-0 De druk op HJC was dus hoog maar de tegenstanders kwamen goed terug en maakten enkele minuten later gelijk. Hendrik van HJC omzeilde de verdediging en kreeg de bal langs keeper Teun. 1-1

Vrij snel was er weer een mooi moment waarbij een kans van Robert helaas niet helemaal werd uitgespeeld. Tegen het einde van de eerste helft kwam HJC op voorsprong door een afstandsschot. 1-2

De kampioensstemming sloeg heel even om maar na een peptalk van trainer Willem brouwer in de rust werd weer vol overgave gevoetbald. Er werd goed op elkaar gelet en overgespeeld wat al snel resulteerde in een goal.
Vanuit een corner van Damien werd de bal binnengewerkt, weliswaar door een eigen speler maar over de lijn is over de lijn: 2-2
Het pittige spel werd hervat en met een potdichte verdediging, Risto en Stefan kreeg HJC weinig kansen.
Cristiaan Moes maakte snel daarna 3-2 waardoor alle spelers weer vleugels kregen. Een mooi afstandsschot van Robert haalde het helaas niet maar het werd tenslotte toch 4-2 door Cristiaan.
Al met al een enerverende wedstrijd waarin een 1-2 achterstand werd omgebogen naar een 4-2 overwinning.

Tijdens de huldiging van de spelers die allemaal een medaille omgehangen kregen werd ook trainer Willem Brouwer beloond met een medaille. Het is maar liefst zijn vierde kampioenschap op rij! Willem bedankt.