Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

10-10 eindstand Zunobri - Veenwouden

26 september 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
Gemengde gevoelens onder de spelers. Toch een punt, maar de winst zat er zeker in.
Zunobriveenwouden

 Zunobri beleefde een roerige bestuurlijke week na het plotselinge vertrek van de voorzitter, zeer betreurt door het bestuur, maar sportief draaide alles wel gewoon door. Deze week kwam Veenwouden op bezoek. Zij zijn een oude bekende van Zunobri 1, maar deze keer hadden zij ook een aantal nieuwe spelers in de selectie. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden.

Zoals vaker komt Zunobri goed uit de startblokken en met twee goals van Stefan Steenbergen was de eerste slag geslagen. Veenwouden doet wat terug om daarna de 3-1 om de oren te krijgen van Tjeerd de Jong.

Toen begon het harder te regenen en de concentratie bij de spelers leek weg te spoelen. Aan de kant van Zunobri werden te veel fouten gemaakt, onnodig balverlies geleden en Veenwouden bleef rustig doorgaan met scoren. Van een 3-1 voorsprong ging de ploeg naar een 3-6 achterstand.

Werk aan de winkel dus. Fred Pera, Simone Veenstra en Karlijn Suurd zijn de tweede helft het veld ingestuurd. Zij hadden maar één doel, doelpunten maken.

Dat lukte aardig. Janneke van Hielkema verkleint de achterstand naar 4-6 met een vrije bal. Aan de andere kant scoort Veenwouden de 4-7 en daar luidde Fred Pera het startschot voor een reeks mooie doelpunten. Zelf scoort hij de 5-7, Allard Veldman schiet raak van afstand en van dichtbij maakt Stefan Steenbergen de gelijkmaker, 7-7.

De wedstrijd is weer gelijk en het momentum ligt nu bij Zunobri. Logischerwijs roept Veenwouden om een time-out. Snel een slok water voor de spelers en aan beide kanten worden de puntjes op de i gezet.

Na de time-out is het Veenwouden die de voorsprong terugpakt. Fred Pera maakt de 8-8 en voor de tweede keer in de wedstrijd komt Zunobri weer op voorsprong. Simone Veenstra scoort van afstand de 9-8.

Een goede prestatie om van een 3-6 achterstand naar een 9-8 voorsprong te komen. Maar, de 60 minuten zijn nog niet voorbij. Veenwouden heeft nog genoeg tijd om de voorsprong terug te pakken, 9-10.

Met nog enkele minuten op de klok doet Veenwouden haar best om de bal in bezit te houden en geen kans op een tegendoelpunt te krijgen, maar tevergeefs. Tjeerd de Jong maakt zijn tweede doelpunt van de dag voor de 10-10. De eindstand van de wedstrijd.

Gemengde gevoelens onder de spelers. Toch een punt, maar de winst zat er zeker in.

De spelers hebben nog een week om te werken aan de verbeterpunten. Stadskanaal komt zaterdag 1 oktober op bezoek. Let op: de wedstrijd begint later dan normaal, namelijk om 17:30!

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Dalbema wildeboer

Bakken voor bevingen in Indonesië ( en u kunt bestellen )

29 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Eigenaar Dalbema Wildeboer van Huis-tuin kamer restaurant Bij Bima, zelf met roots in Indonesië zet zich deze maand in voor slachtoffers van de recente aardbevingen op Java.
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over De gemeentepolis, Nieuwe contracten in zorg en ondersteuning & Online rijbewijs

29 november 2022    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 29 november 2022
Lees verder →
Vioolschool lambermont

BLIJE gezichten na het uitreiken van de medailles

28 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Leerlingen Vioolschool Oktje Lambermont, Charley en Aukje doen mee aan Haydn Muziekfestival
Lees verder →
Tme1

Transformatoren en kernen

28 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Lees verder →
Sint in leek nienoord

Sinterklaas en Museum Piet bezoeken Museum Nienoord

28 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Knutselen in de Schelpengrot
Lees verder →
Zunobri zaal

Zunobri heeft een zware zaterdag

28 november 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
Het koude weer komt eraan, dus er wordt weer binnen gekorfbald.
Lees verder →