Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Gastouderbureau noorderlicht

Gastouderbureau Noorderlicht

Thijs en Mandy Veenstra
Waterkers 14
9801 LT Zuidhorn
Tel: 0594-853977
Tel: 06-83563940 ( Mandy mobiel) of
Tel: 06-83563971 ( Thijs mobiel)
www.gastouderbureaunoorderlicht.nl

Wij bieden zorgeloze ondersteuning bij de opvang van uw kinderen door gekwalificeerde gastouders.

  • Gastouderbureau noorderlicht

Ons gastouderbureau is er om u een zorgeloze ondersteuning te geven bij de opvang van uw kinderen door gekwalificeerde gastouders. Wij hebben hierbij kwaliteit in een zeer hoog vaandel staan en proberen u dan ook optimaal  te ondersteunen. Dit doen we door meer service te bieden en de papieren rompslomp geheel weg te nemen. U weet met de online administratie altijd en overal waar u aan toe bent. Gastouderbureau Noorderlicht heeft een jong en enthousiast team dat door heel Nederland gast-en vraagouders bezoekt. Ze ondersteunt en begeleidt u bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag en alle bijbehorende zaken. Elke gastouder en elke vraagouder heeft zijn eigen consulent wat als erg positief wordt ervaren door zowel gast-en vraagouders als consulenten.
 

Gastouderbureau Noorderlicht is samen zorgen voor kwaliteit;
Wij willen een goede en gedegen ondersteuning geven aan de gastouderopvang. Dit doen we met ons kwaliteitsplan en dit vindt u terug in het kwaliteitsboek.Wij zijn trots met het resultaat van de GGD inspecties. Wij voldoen aan alle 90 gestelde voorwaarden.

Gastouderbureau Noorderlicht is gemak;
De zorg over de administratie nemen wij voor u over. Middels onze partner de Gastoudercentrale hebben u en de opvangouder alle gegevens on-line. U heeft dus geen administratieve rompslomp!

Gastouderbureau Noorderlicht is maximaal voordeel;
Gastouderbureau Noorderlicht heeft een zeer voordelig bureautarief voor de totale dienstverlening. Wij rekenen geen inschrijfkosten of administratiekosten.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp