Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Hoeve paradij

Zorgboerderij Hoeve Paradij

Friesestraatweg 9
9831 TB Aduard
Tel.: 050-4031107
Tel.: 06-36407284
www.paradij.nl
» Facebook

Voor mensen die op de een of andere manier een beperking hebben en graag willen werken of logeren op een boerderij.

  • Hoeve paradij
  • Hoeve paradij logo
  • Hoeve Paradij veelzijdig!

Hoeve Paradij is een landelijk gelegen boerderij bij Aduard, vlak buiten de stad Groningen.

Hoeve Paradij is er voor mensen die op de een of andere manier een beperking hebben en graag willen werken of logeren op een boerderij. Ze krijgen hierbij professionele ondersteuning en begeleiding op maat, in een sociale en christelijke omgeving.

Dagbesteding
Hoeve Paradij biedt de mogelijkheid om met dieren te werken of in de moestuin en de kas. Je kunt er kaarsen maken en in het boerderijwinkeltje Twinkeltje de zelfgemaakte producten verkopen.  Je mag bezoekers bedienen in het restaurant en op het terras. In de houtbewerkingswerkplaats maak je mooie en nuttige dingen.

Logeren
Hoeve Paradij biedt kinderen en jongeren vanaf ongeveer 8 jaar met een beperking een actief en gevarieerd logeerweekend. Dat is leuk en ontspannend voor de loge. Tegelijk zorgt het ook voor een rustmoment in het gezin. Door een zorgvuldig intaketraject streven we naar een evenwichtige en veilige groep.

Leren
Soms is er een alternatief nodig voor school. Dan is JongLeren op Hoeve Paradij mogelijk de oplossing. Afwisselend werken en leren op de boerderij onder leiding van je eigen leercoach.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp