Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Voedingspraktijk-sano-marieke-site

Voedingspraktijk Sano

Boteinstraat 15
9801 WH Zuidhorn
Tel.: 0628149199
http://voedingspraktijksano.nl

Tegenwoordig word je overspoeld met informatie over gezonde voeding, maar wat is nu gezond voor jou?

  • Voedingspraktijk-sano-marieke-site

Tegenwoordig word je overspoeld met informatie over gezonde voeding, maar wat is nu gezond voor jou? Door al deze informatie raak je snel het overzicht kwijt want de keuze is reuze! Kijk eens om je heen in de supermarkt; Producten met toegevoegde vitamines en mineralen, light producten, 0% vet, superfoods, het ‘kies bewust’ logo…Te veel om op te noemen!

Ga naar de boekhandel en het ene dieetboek na het andere wordt uitgebracht. Via via hoor je dat dat ene dieet echt werkt, want hij of zij is daar al vele kilo’s mee afgevallen. Maar hoe staat diegene er over een half jaar voor? Waarschijnlijk zijn de kilo’s er net zo hard weer aangekomen. En dat wil je niet. Blijvend slank zijn is je doel. En dat lukt (meestal) niet met een dieet, dat werkt alleen als je je levensstijl en je visie op voeding gaat veranderen. Hierin kan ik je begeleiden en coachen. Samen gaan we kijken en onderzoeken wat bij jou past en hoe je blijvend gezond kan worden, meer energie hebt en ook zeker kan genieten van lekkere dingen.

Ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid. Deze passie wil ik graag delen en overbrengen op zoveel mogelijk mensen, jong en oud. Lees alles op mijn website http://voedingspraktijksano.nl. Mocht je interesse hebben om door mij gecoacht te worden, neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Marieke Wijnja
Voedingsdeskundige

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp