Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Voedingspraktijk-sano-marieke-site

Voedingspraktijk Sano

Boteinstraat 15
9801 WH Zuidhorn
Tel.: 0628149199
http://voedingspraktijksano.nl

Tegenwoordig word je overspoeld met informatie over gezonde voeding, maar wat is nu gezond voor jou?

  • Voedingspraktijk-sano-marieke-site

Ik hoor veel mensen altijd zeggen: Nu ga ik echt beginnen! Maandag ga ik op dieet. Ik ga dit keer deze methode proberen, want dit schijnt echt te werken. Of: Misschien werken deze wonderpillen wel! En: Die shakes zien er veelbelovend uit...Maar voor je het weet zit je thuis met een hele kast vol pillen, shakes, poeders en detox thee en is alleen je bankrekening slanker geworden...Stop met diëten!

Dit zijn tijdelijke oplossingen en veranderen niet je eetgedrag. Tenminste...tijdelijk misschien, maar niet op lange termijn. Maar wat moet je wel doen?

Verander je leefstijl! En hierbij kan ik je helpen. Om te kijken naar jouw eetpatroon, je gewoontes, je gedachten, je krachten en je valkuilen. Dit in kaart te brengen en aan te passen waar nodig is. Om zo een nieuwe leefstijl te creëren voor de rest van je leven.

En bedenk; dit is geen 'quick-fix'! Dit kost tijd en verwacht niet gelijk wonderen. Maar op den duur wordt je aangepaste leefstijl vertrouwd en kost het je geen moeite meer.

En ga jezelf niet vergelijken met anderen, want niemand is gelijk en ieder doet het op zijn of haar eigen tempo. Kijk naar jezelf, dat doe ik ook. Ik schrijf een persoonlijk voedingsadvies voor jou en niet voor iemand anders. Want niemand is hetzelfde...Gezond worden, zijn & blijven...dat wil jij toch ook?

https://voedingspraktijksano.nl

Mocht je interesse hebben om door mij gecoacht te worden, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Marieke Olthof-Wijnja
Voedingsdeskundige

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp