Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Pmt praktijk van scheppingen wiz

Psychomotorische therapie

Gezondheidscentrum Zuidhorn
Hanckemalaan 1B
9801 HJ Zuidhorn
Tel.: 06 13 57 85 65
www.praktijkvanscheppingen.nl

Centraal staat met name het lichaam en de interactie met emoties, gedachtes en gedrag.

  • Pmt praktijk van scheppingen wiz

PMT praktijk Van Scheppingen

De praktijk
In mijn praktijk biedt ik ruimte aan ieder die is vastgelopen en problemen ervaart op fysiek, emotioneel of sociaal gebied om letterlijk en figuurlijk weer in beweging te komen. Bent u op zoek naar iemand die u op een warme, invoelende en waar nodig confronterende wijze kan begeleiden bij het hervinden van uw balans, dan bent u van harte welkom.

Psychomotorische therapie  (PMT)
Binnen de psychomotorische therapie staat met name het lichaam centraal en de interactie met emoties, gedachtes en gedrag. Ook is er aandacht voor de samenhang van uw klachten met eerdere ervaringen in uw leven. Door een betere balans te vinden tussen het lichaam en het hoofd merken veel mensen in mijn praktijk dat lichamelijke, emotionele of sociale problemen verminderen.

Specialisaties:
-Lichamelijke (pijn)klachten en chronische ziekte 
-Spanningsklachten, burn-out en chronische vermoeidheid 
-Ervaringsdeskundige behandeling van eetproblematiek en eetstoornissen
-Herstel na kanker
Daarnaast kunt u voor andere klachten bij de praktijk terecht, denk aan:
-Somberheid, angst of onzekerheid 
-Rouw of verwerkingsproblemen
-Relatieproblemen 
-Klachten na trauma 
-Psychiatrische diagnosen (na verwijzing)

Wie ben ik?
Mijn naam is Corinne van Scheppingen. Ik ben een therapeut die mensen in beweging wil brengen. Niet alleen letterlijk, maar vooral ook figuurlijk. Ik houd van openheid en het écht in contact zijn met mensen. Ik heb als bewegingswetenschapper in de chronisch zieken revalidatie gewerkt en als psycholoog met mensen met kanker en ben in 2015 gepromoveerd in de gezondheidspsychologie. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de ervaringsdeskundige begeleiding van mensen met eetstoornissen.

Vergoeding
De kosten van psychomotorische therapie worden door verschillende ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit hangt af van uw ziektekostenverzekeraar en het aanvullend pakket dat u heeft.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp