Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Hoorcentrum wilgis schoffelmeijer

Hoorcentrum Westerkwartier

Brilweg 3
9801 GC Zuidhorn
Tel.: 0594-500959
Fax 0594-500979
www.hoorcentrumwesterkwartier.nl

U hoort bij ons!

  • Hoorcentrum wilgis schoffelmeijer
  • Hoorcentrumlogo

Wilgis Schoffelmeijer begon op in oktober 2011 als zelfstandig audicien haar bedrijf in Zuidhorn.  Bij Hoorcentrum Westerkwartier wordt voldoende tijd en aandacht besteed voor uw verhaal, de intake en volledige hoortest en ontvangt u  een onafhankelijk en niet merkgebonden advies.
 

Bent u slechthorend of vermoedt u dat uw gehoor achteruit gaat? Dan bent u bij Hoorcentrum Westerkwartier aan het juiste adres voor een hooroplossing die past bij uw wensen, mogelijkheden en budget. Uw gehoor is bij ons in goede handen.

Als zelfstandig audicien zijn wij onafhankelijk en niet merkgebonden. U kunt dus rekenen op een vakkundig, eerlijk en persoonlijk advies. Wij werken uitsluitend met topmerken hoortoestellen, zoals Oticon, Widex en Phonak en volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Wij nemen de tijd om samen met u te komen tot een optimaal resultaat.

De keurmerken StAr-, Hoorprofs- en Triage (Plus) audicien staan garant voor het hoogste niveau qua opleiding, werkwijze, apparatuur en inrichting. Hierdoor hebben wij een streepje voor bij KNO-artsen en audiologisch centrum en zijn wij voorkeursleverancier van zorgverzekeraars.

Nieuw en uniek in de regio is de geluiddichte "box-in-a-box" aanpaskamer van maar liefst 20 m2.
Ook voor maatwerk gehoorbescherming, zwemoordopjes en slaapoordopjes kunt u terecht bij Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn.
Ons verzorgingsgebied omvat de gemeenten Zuidhorn, Grootegast, Marum en Leek.

Tot slot: u parkeert uw auto gratis voor de deur op één van onze privé-parkeerplaatsen. Graag tot ziens.