Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Fysiotherapie bron du bois logo

Fysiotherapie Bron & du Bois

Hooiweg 8
9801 AJ Zuidhorn
Tel.: 0594-506113 of  0614540087
» Email        
 

  • Fysiotherapie bron du bois logo

Fysiotherapie Bron & du Bois is een fysiotherapiepraktijk die sinds 1978 al actief is in Zuidhorn en omstreken. Onze hoofdvestiging is in Zuidhorn aan de hooiweg 8. Per 1 februari 2016 mogen we onze nieuwe vestigingen in het ZwemCentrum Zuidhorn en in Sportcentrum Balili daar ook bij rekenen en kunnen we mensen vanuit de stad Groningen ook van dienst zijn. Onze missie is om ervoor te zorgen dat mensen met klachten van het houdings- en bewegingsapparaat een kwalitatief beter bewegend leven krijgen. Dit wordt gerealiseerd door de cliënten in een professionele en veilige omgeving te begeleiden naar een meer gezonde levensstijl. Naast kwaliteit en professionaliteit staan persoonlijke aandacht voor de cliënt en plezier in het werk hoog in ons vaandel. Onze cliënten worden optimaal gemotiveerd om gezond in beweging te blijven. Naast dat u bij ons terecht kunt voor lichamelijke klachten, kunt u bij ons ook terecht als u geen klachten heeft en u onder professionele begeleiding wilt komen sporten.

Fysiotherapie Bron & du Bois beschikt over de meest recente kennis rondom fysiotherapie. Dit komt door de voortdurende bijscholing die Fysiotherapie Bron & du Bois zijn medewerkers biedt. Als cliënt ben je zo verzekerd van de hoogste kwaliteitsstandaard en de beste behandeling!

 Diensten Fysiotherapie Bron & du Bois

1. Fysiotherapeutisch consult
Tijdens een fysiotherapeutisch consult word er een intakegesprek(anamnese) afgenomen. Dit om informatie over de klacht en de beperkingen die u ervaart in het dagelijks leven en/of tijdens het sporten of uw werk in kaart te brengen. Na dit gesprek gaan we door met het lichamelijk onderzoek om de oorzaak van uw klacht  in kaart te brengen. Vervolgens stellen we in samenspraak met u een behandelplan op.

Bij Fysiotherapie Bron & du Bois kunt u terecht voor:
* Alle voorkomende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat (Spier / Gewrichtsklachten)
* Orthopedische revalidatie (Knie-, Heup-, Schouderprothese, revalidatie na fracturen)
* Neurologische revalidatie (CVA, TIA, MS, Parkinson, Hernia etc.)
* Reumatische aandoeningen (Artrose, Reuma, Fibromyalgie)
* Hydrotherapie (in ZwemCentrum Zuidhorn)
* Medische trainingstherapie (COPD, Hartrevalidatie, Diabetes etc.)
* Triggerpoint behandeling (Dry Needling)
* Bekkenbodemtherapie
* Personal Training
* Zwangerschapsbegeleiding

2. Gratis inloopspreekuur

Heeft u een klacht of een blessure? Tijdens het gratis inloopspreekuur brengen wij met een gesprek en aanvullend onderzoek uw probleem in kaart. Indien gewenst, starten wij alvast met de behandeling en geven wij aansluitend advies. Uiteraard maken wij ook eventuele vervolgafspraken met u.

(Tijdstippen en locatie worden zo snel mogelijk bekend gemaakt)

3. Massages (sport- en/of ontspanningmassage)

Fysiotherapie Bron & du Bois biedt naast fysiotherapeutische diensten ook massages aan, deze worden uitgevoerd door een fysiotherapeut.
Ontspanningsmassage:
Wij kunnen het allemaal wel eens gebruiken, ontspanning! Wanneer spanningsklachten langere tijd bestaan, kan dit een erg vervelend probleem worden. Denk aan gespannen en pijnlijke spieren. Dit zie je veel in de nek- en schouderregio. Ontspanningsmassage is ideaal voor algehele ontspanning en het behandelen van gespannen spieren.

Sportmassage:
Bent u een intensieve sporter? Dan is sportmassage hierop een ideale aanvulling. Met sportmassage worden er massagetechnieken gebruikt om de spieren te helpen herstellen na een sportieve activiteit.

Prijzen

Massages:
30 minuten: € 25,00
60 minuten: € 45,00
Alle prijzen zijn inclusief btw

Contact

Hooiweg 8
9801 AJ Zuidhorn
Telefoon:          0594-506113 of  0614540087
Email:              Bronfysiotherapie@hetnet.nl
Facebook:        Fysiotherapie Bron & du Bois

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp