Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Zwembad griffioen

Zwemmen Zwembad De Griffioen

Burmanniastraat 35
9843 EJ Grijpskerk
Tel.: 0594 212334
www.zwembadgrijpskerk.nl

  • Zwembad griffioen

Zwembad 'de Griffioen' is bij uitstek de plaats waar sport en recreatie bij elkaar komen in het dorp Grijpskerk. Op de moderne accomodatie is het bijzonder aangenaam recreeren op zonnige dagen en kan de conditie op peil worden gehouden door fanatiek banen te zwemmen. De jonge kinderen kunnen op 'de Griffioen' hun Zwem-ABC halen. 

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. In zwembad de Griffoen bieden we zwemles aan voor de diploma’s A,B en C. We zijn aangesloten bij Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en zijn daarmee een erkend opleidings- en exameninstituut voor het uitgeven van het nationale zwemdiploma. Zwemles wordt gegeven in reguliere lessen (4x per week een half uur) of een turbocursus (3x per week een uur en diplomagarantie), meer informatie op onze website of vraag het een van onze medewerkers.

Het verwarmde openluchtzwembad 'de Griffioen' in Grijpskerk heeft twee bassins; een wedstrijdbad van 25 meter en een instructiebad. Daarnaast worden een aantal recreatieve faciliteiten geboden:

Diverse speeltoestellen
Waterglijbaan (38 meter)
Glijbaan voor de kleintjes
Duikplank
Sinds 2006 een airtrampoline
Zonneweide
In de kiosk verkopen we lekkere koffie, fris, snoep, ijs en snacks

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp