Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Volleybal-zuidhorn

Volleybal De Meeuwen

Sporthal Quicksilver S
Sportlaan 1
9801 KZ Zuidhorn
www.demeeuwen.net

  • Volleybal-zuidhorn
  • Voleybaldemeeuwen

Met zo’n 225 leden mag Volleybalvereniging De Meeuwen uit Zuidhorn zich de grootste volleybalvereniging van Het Westerkwartier noemen. Zowel bij de jeugd als bij de senioren kan op meerdere niveaus worden gespeeld. Als vereniging streven wij ernaar alle leden op het gewenste prestatieve of recreatieve niveau te laten volleyballen.
Naast sportiviteit vinden wij gezelligheid en clubbinding minstens zo belangrijk. Gedurende het seizoen worden er dan ook diverse activiteiten georganiseerd die hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Kortom, een sportieve en gezellige vereniging waar iedereen welkom is.
Je kunt drie keer vrijblijvend meetrainen om de sfeer te proeven. De Meeuwen trainen op maandag, woensdag en donderdag in sporthal Quicksilver 'S in Zuidhorn en spelen de thuiswedstrijden op zaterdag.
 

Volleybalspeeltuin
Voor kinderen tussen 4-6 jaar is een speciale volleybalspeeltuin bedacht! Spelenderwijs wordt kennisgemaakt met het volleybal. De volleybalspeeltuin wordt georganiseerd om 10:00 uur op de zaterdagen dat De Meeuwen thuis spelen in sporthal Quicksilver S.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp