Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Hockey

Hockeyclub MHCW Westerkwartier

van Starkenborghkanaal ZZ 2/to
Zuidhorn
Tel.: 0594-505125
www.mhcw.nu
secretaris@mhcw.nl
 

  • Hockey
  • Hockeylogo

MHCW is een vereniging die respect voor anderen en het plezier in het spel hoog in het vaandel heeft staan. We proberen op een positieve manier de kinderen het plezier in hockey te laten ervaren. Dat doen we niet alleen door de trainers en coaches hierin te begeleiden, maar ook door de ouders langs de lijn hierover te informeren.

Lijkt hockey je een leuke sport, maar weet je dat nog niet zeker? Dan is een proeftraining misschien een goede optie. Je mag dan twee keer vrijblijvend meetrainen voor je besluit om lid te worden van MHCW. Je kunt je aanmelden bij de jeugdcommissie via jeugdcommissie@mhcw.nl voor deze proeftrainingen. Zij kunnen aangeven bij welk team je kunt proefdraaien en wat er allemaal bij komt kijken.

MHCW heeft ook een trimhockeygroep (voor iedereen vanaf 18 jaar met of zonder hockey-ervaring die wel een balletje wil slaan) die geen competitie speelt, en een veteranenteam (voor hockeyers vanaf 35 jaar) dat wel competitie speelt. Ook hier geldt: je kunt altijd twee keer vrijblijvend meetrainen voor je besluit lid te worden. Kijk op de website wanneer de trainingen zijn en kom langs!

Voor het meedoen aan een proeftraining is het wel van belang dat je een gebitsbeschermer aanschaft. Deze zijn voor ca. € 5,00 te koop bij bijna iedere sportzaak. Een hockeystick kun je op de club lenen. Scheenbeschermers zijn aan te bevelen en wellicht eerst te leen in de kennissenkring?

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp