Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Brilmode zuidhorn 2023 (2)

Brilmode Zuidhorn

Hoofdstraat 28
9801 BZ Zuidhorn
Tel.: 0594-528288
www.brilmodezuidhorn.nl

Deskundigheid, service en persoonlijke benadering staan centraal.

  • Brilmode zuidhorn 2023 (2)
  • Brilmode zuidhorn 2023 (8)
  • Brilmode zuidhorn droge ogen centrum (2)
  • Brilmode logo

Brilmode Zuidhorn is een moderne winkel waar deskundigheid, service en persoonlijke benadering centraal staan.Eigenaar Roland Turksema is sinds 1999 werkzaam in de optiekbranche. Hij heeft de opleidingen opticien en contactspecialist afgerond en is Brilmode Zuidhorn begonnen in oktober 2014.

Service en deskundige begeleiding is zeer belangrijk. Zo is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een zeer uitgebreide verzekering op de glazen te nemen. Wanneer u een vergoeding van de zorgverzekering krijgt kan dit voor u geregeld worden.

Er wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur; zo is er een funduscamera aanwezig voor een netvliesfoto. Met het NON-MYDRIATIC systeem is het niet meer nodig om de pupil middels een vloeistof te vergroten. Het vervelende gevolg van een lange tijd wazig zien is er dus niet. Ook is er een nieuw soort oogdrukmeter. Deze is veel minder vervelend dan het bekende luchtpufje.

Monturen zijn in alle prijsklassen verkrijgbaar en ook het ruime assortiment aan glazen biedt voor elk wat wils.

Ook de kleine brildragers zijn van harte welkom. Met meer dan 100 kinderbrillen is er voor hun ruime keuze.

Droge ogen expertise centrum
Ook mensen met de veel voorkomende klacht Droge ogen-syndroom kunnen terecht. Een aparte ruimte is ingericht om deze service te kunnen verrichten. Dit wordt gedaan met behulp van De Eye-light.

De Eye-light® bestaat uit twee technologieën die elkaar optimaliseren. Het eerste, OPE® (IPL) ,  werkt met licht en wordt toegepast op het gebied rond het jukbeen (onderste oogleden). Dit stimuleert de Meibom-klieren. De tranen zullen daardoor minder snel verdampen, waardoor de problemen van droge ogen verdwijnen.
Het Low Level Light Therapie (LLLT) masker maakt het mogelijk dat beide oogleden worden behandeld.
Deze maskerwerking draagt bij aan celvernieuwing en zo het herstel van de Meibom-klieren en de traanproductie.

Diagnose
De diagnose van droge ogen wordt altijd gemaakt door de optometrist met behulp van betrouwbare testen. Een oogmeting hoort daarbij.
Dus vermijd zelfdiagnose