Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Abutilon

Abutilon Bloemenboetiek

Overtuinen 2 a
9801 BR Zuidhorn
Tel.: 0594-500756
www.bloemenboetiekabutilon.nl

Bloemen voor elk seizoen, elke gelegenheid, ook voor bedrijven.

  • Abutilon
  • Abutilonlogo-2018

In deze winkel wordt u geholpen door attente en vakbekwame medewerkers die voor u een schitterend boeket kunnen samenstellen. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw wensen, het seizoen, kleur en gelegenheid.

 

De ruimte in de mooi ingerichte trendy bloemenzaak is optimaal benut en biedt een ruime keus in bloemen en planten. Ook is er een assortiment accessoires, vazen en cadeau artikelen. Ook buiten is er op diverse tafels een en ander uitgestald wat een kleurrijke en gezellige indruk geeft. U kunt er terecht voor feestelijke boeketten, bloemstukken en planten maar ook voor rouwwerk. Jan Chris Melishoek is de eigenaar van de trendy bloemenzaak aan de Overtuinen.
Hij zit al 35 jaar in het vak en is dus een vakman tot en met. Vier keer per week is hij te vinden op de bloemenveiling om de mooiste en meest verse bloemen in te kopen. Naast de vestiging in Zuidhorn die in 2006 geopend is heeft hij al 24 jaar een bloemenzaak in winkelcentrum Selwerd in Groningen.

 

Ook bedrijven kunnen terecht bij Abutilon Bloemenboetiek.

Abutilon is de botanische naam van een geslacht van planten in de Kaasjeskruidfamilie.

Het geslacht bevat ongeveer 150 soorten groenblijvende planten.Deze planten komen voornamelijk in de tropische en subtropische gebieden in Midden- en Zuid-Amerika. Het is een niet-winterharde, groeiblijvende, kruidachtige struik of kleine boom, met min of meer overhangende, dunnen twijgen. De bladeren zijn meestal handvormig en bij een aantal soorten bont, als gevolg van een virusaantasting. Het zijn klokvormige, opvallende bloemen in de kleuren wit, geel, oranje en rood, soms met contrasterende aders in donkerder kleuren. Ze worden metershoog.