Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Sama skins

Sama Skins Cosmetics

De Dorpsvenne 1b
9801 DA Zuidhorn
Tel.: 06-28082970
» Email

  • Sama skins

Mijn naam is Sama Schaap, eigenaresse van Sama Skins Cosmetics en gecertificeerd PMU-specialist (opleidingsinstituut SKINQUIP).  

Permanente Make-Up
Mijn interesse voor Permanente Make-Up heeft zich jaren geleden ontwikkeld toen ik tijdens het zetten van nagels in gesprek raakte met een nagelstyliste over haar Permanente Make-Up.
Gelijk was ik onder de indruk, dit met name dankzij het gemak en de tijdsbesparing die Permanente Make-Up u biedt. Nadat ik verder in gesprek raakte met de nagelstyliste kwam ik er achter wat de mogelijkheden zouden zijn met Permanente Make-Up, dit wekte alleen nog maar meer belangstelling bij mij op. Dit leidde er uiteindelijk toe dat ik de beslissingen nam die mijn toekomst, en ondertussen die van anderen, veranderd heeft.

Voel je vrijer, zekerder én mooier
Toen ik zelf in 2010 mijn eerste PMU-eyeliner geplaatst kreeg, was ik door het dolle heen. Ik voelde me vrijer, zekerder én mooier. Na de laatste behandelingen die bestonden uit zowel eyeliner als deze keer wenkbrauwen heb ik besloten; “Dit gevoel wat ik nu heb, wil ik delen & geven aan anderen”.

Hoe wenkbrauwen het gezicht volmaken, een eyeliner of infralash je ogen laten spreken en de lippen geaccentueerd worden door middel van een kleur die prachtig bij de huid en het gebit passen.

Kleur en vorm zijn belangrijk: ze completeren je gezicht en maken je nóg mooier dan je al bent.

De interesse in de Beauty Branche was er altijd al, het was voor mij dan ook niet geheel onverwacht deze carrière-switch te maken. Ik ben de PMU opleiding gestart bij “Academy SKINQUIP”. Tijdens de gehele opleiding heeft veiligheid voorop gestaan waarbij wij werkten met het wereldmerk “Swiss color”. Na het succesvol afronden van de opleiding werd mijn enthousiasme voor Permanente Make-Up alleen maar groter. Als gediplomeerd PMU-specialist is het enorm waardevol dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken.

Met mijn enthousiasme en expertise geef ik je die sprekende wenkbrauwen, ogen of lippen.

Mijn doel is jou laten voelen zoals jij je elke dag zou willen voelen; een prachtige vrouw of man die zelfverzekerd en blij over straat loopt, zelfs na een dag intensief sporten, sauna of na het zwemmen in de zee dan wel het zwembad.

Ik werk volgens de hygiëne richtlijnen en ben GGD-goed gekeurd, tevens is mijn salon ook te vinden op de website van de GGD met goed gekeurde salons. www.veiligtatoerenenpiercen.nl

Bent u geïnteresseerd in PMU ofwel andere behandelingen? neem vrijblijvend contact op.
Tel nr. : 06-28082970 of stuur een » mail
Reactie vind plaats binnen 3 werkdagen.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp