Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Easyslim-zuidhorn-banner

Easyslim.nu

Nieuwstraat 10b
9801 CS Zuidhorn
Tel: 06-44066875
Zuidhorn@easyslim.nu​
www.easyslim.nu
Handelsweg 12
9301 ZN Roden
Tel: 06-44066875
roden@easyslim.nu

U kunt via www.easyslim.nu online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken.

  • Easyslim-zuidhorn-banner
  • Easyslim zuidhorn
  • Easyslimroden behandelkamer

Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby's en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Easyslim.nu.

In februari 2021 is Martha Strengholt gestart met Easyslim.nu in Zuidhorn als uitbreiding van haar vestiging met twee behandelkamers in Roden waar ze sinds mei 2019 actief is.

Bekijk onze video nr 2 !

Bekijk onze video nr 1 !

 

HUISELIJKE SFEER De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING Martha is franchisenemer van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemer leidt zij de studio's van deze afslankformule. Zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestigingen. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

Omdat het snelle resultaat met het apparaat veel mensen stimuleert tot een gezonder eetpatroon was er de vraag naar koolhydraatarme recepten. Easyslim.nu heeft een kookboek gemaakt met heerlijke koolhydraatarme recepten dat verkrijgbaar is in de studio. De recepten zijn zo samengesteld dat je de koolhydraten (rijst, brood, pasta etc.) op het laatst kunt toevoegen zodat je gezin "normaal" kan eten.

Zoals bij Easyslim.nu past: Simpel, Snel, Slank! Makkelijk en lekker bovendien.

U kunt via www.easyslim.nu online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken. Graag verwelkom ik u in onze studio.

Zuidhorn
​De studio is gelegen aan de Nieuwstraat 10b in Zuidhorn en er is volop gratis parkeergelegenheid aan het Marktplein.
Tel: 06-44066875
​zuidhorn@easyslim.nu​

Roden
De studio in Roden ligt aan de Handelsweg 12, is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Tel: 06-44066875
roden@easyslim.nu​