Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Da team-2023

DA Drogisterij Waalkens

Overtuinen 9
9801 BR Zuidhorn
Tel.: 0594-502113
» Email
www.waalkenszuidhorn.nl

Een compleet assortiment voor schoonheid en gezondheid. Drogisterij, parfumerie artikelen, schoonheidssalon en een zonnestudio.

  • Da team-2023
  • Da logo nieuw 2012
  • Salon

Als gevolg van de ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij besloten de mogelijkheid te bieden om de producten uit onze winkel bij u thuis te kunnen laten bezorgen. Wij zullen deze service alleen bieden onder bepaalde voorwaarden.

Bestellen via: Tel.: 0594-502113 E-mail: zuidhorn@dawaalkens.nl

Bezorging uitsluitend in het dorp Zuidhorn, Briltil en Enumatil.
Alleen bij minimale besteding van €15,-
Bestelling aanleveren op werkdagen tot uiterlijk 17.00 uur.
Mits op voorraad in onze winkel zullen wij proberen dit dezelfde dag nog te bezorgen.
Ondanks het Corona virus blijft onze winkel gewoon geopend, en zijn alleen de schoonheidssalon en zonnebank gesloten tot nader orde.

 

Drogisterij Waalkens in Zuidhorn bestaat sinds 1997. We zijn ontstaan door de overname van een bestaande drogisterij. In onze winkel verkopen wij zowel drogisterij- als parfumerie artikelen. Bovendien hebben wij een schoonheidssalon en een zonnestudio. 22 juni 2023 zijn wij verhuisd naar een splinternieuwe winkel aan de Overtuinen 9.

Ervaren en deskundig personeel

Ons team bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers, namelijk gediplomeerde vakbekwame Drogisten en Assistent-drogisten.
Door regelmatig bijscholing en producttrainingen te volgen blijft onze kennis van de producten op een hoog peil.
Zo blijven wij in staat onze klanten van een goed advies te voorzien.
In onze schoonheidssalon wordt u behandeld door onze ervaren schoonheidsspecialistes.
Ook voor advies in huidverzorging of het aanbrengen van make-up bent u bij ons aan het juiste adres. Onze schoonheidssalon is dagelijks geopend.
In onze zonnestudio hebben we een ultramoderne zonnebank staan die voldoet aan de nieuwste eisen.
Laat u verrassen zowel in onze winkel als schoonheidssalon of zonnestudio.

Huidverzorging

In het wellness gedeelte van de winkel hebben wij veel populaire en luxe geuren staan.
Ons huidverzorging assortiment bestaat uit onder meer uit onze topmerken Biotherm en Gatineau. Deze merken zijn beide afkomstig van Franse cosmeticahuizen en zijn een weldaad voor uw huid.

Biotherm
Expert in huidbiologie sinds 1952, onthult de kracht van regenererende ingrediënten uit diepe waters en gebruikt ze in geavanceerde huidverzorgingsproducten die diep en in optimale affiniteit met uw huid werken. Ontwikkeld vanuit de expertise van Biotherm biologen: een compleet aanbod huidverzorging op basis van natuurlijke werkstoffen en Puur Thermaal Plankton voor optimale hydratatie en uitstekende resultaten.

Gatineau
De verzorgingslijn Mélatogénine bevat een exclusieve molecule die geïnspireerd is op melatonine, een stof die in de hersenen wordt aangemaakt en het bioritme reguleert. Bij het omhoogkomen van de huidlagen ondergaan de cellen, die aanvankelijk soepel en veerkrachtig waren, geleidelijk een verandering en worden droger en harder (verhoorning). Mélatogénine bezit het vermogen dit proces te vertragen en zorgt dat de huidcellen jong en soepel het huidoppervlak bereiken. Uw huid is stralend en langer jong!

Verder voeren wij de merken Marbert, Roc, en het Zwitsers merk Louis Widmer.

Louis Widmer heeft in samenwerking met dermatologen een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld om de gevoelige huid gezond te houden. Deze producten geven de huid verzorging, schoonheid en gezondheid en helpen bepaalde huidziekten te behandelen.
Ook hebben we sinds kort natuurcosmetica van Earth-line en Sea-line voor man en vrouw. Dit product bestaat uit 100% natuurzuivere biologische ingrediënten.
Voor elke klant kunnen wij een huidanalyse maken. Zo kunnen wij beoordelen wat het beste is voor uw huid.

Naast de verzorgende producten hebben we ook een groot aantal make-upmerken, waaronder L’Oréal, Max Factor, Rimmel en eigen DA merk.
Wilt u iets bijzonders dan hebben we o.a. Pupa Milano. Pupa gaat door waar anderen stoppen. Pupa heeft allure, is trendsetter en ultramodern. Dit merk is voor vrouwen die houden van design en kwaliteit.
En niet te vergeten ons mooie merk John van G.
Milieubewust, prettig voor de portemonnee en complete vrijheid voor het samenstellen van uw eigen kleuren in een prachtige beautykit.
Een aantal keren per jaar hebben we een visagiste in de zaak, maar u kunt op elk moment van de dag make-upadvies krijgen van ons team.

In onze zaak zijn wij ook voorzien van een schoonheidssalon en zonnestudio. In de salon werken wij eveneens met de prachtige merken Biotherm en Gatineau. Onze schoonheidsspecialistes staan dagelijks voor u klaar.
Laat u eens verrassen en maak eens een afspraak.
Het is een weldadige belevenis voor u, zeker in deze hectische maatschappij.
In de zonnestudio zijn wij in het bezit van een ultramoderne zonnebank die aan alle eisen van deze tijd voldoet. Laat dit zonnetje ook eens op u schijnen, en maak eens een afspraak.

Voedingssupplementen

We hebben maar één lichaam en dat verdient de beste voedingsstoffen om uzelf in optimale conditie te houden. In onze drogisterij vindt u een uitgebreid en uitgebalanceerd assortiment, om u het beste te kunnen bieden wat er op de markt is. Door veel cursussen te volgen en constant bij te scholen zijn wij in staat om onze klanten van een uitstekend advies te voorzien.
Orthica en Solgar voedingssupplementen zijn vaak hoog gedoseerd. Deze producten zijn namelijk geïnspireerd door de orthomoleculaire voedingsleer. Dit wil zeggen dat er gestreefd wordt om uw gezondheid te bevorderen door uw lichaam van de juiste voedingsstoffen te voorzien in de juiste dosering.

Homeopathische middelen

Ieder menselijk lichaam beschikt over het vermogen om zelf te genezen. Een natuurlijk systeem dat zorgt voor herstel. Homeopathische geneesmiddelen stimuleren dit zelf genezende vermogen. Ze geven uw lichaam een prikkel tot herstel. De homeopathische middelen die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn o.a. Bloem, Vogel en VSM producten.

Cadeaubonnen

Bent u op zoek naar een leuk, origineel en ontspannen cadeau, geef dan een beautybon of een
feestelijke cadeaubon van DA Drogisterij Waalkens. De DA cadeaubon is in heel Nederland te verzilveren.

Klantenkaart

Als klant van DA Drogisterij Waalkens kunt u gebruik maken van ons spaarsysteem.
Bij iedere aankoop vanaf € 5, - ontvangt u een punt. Wanneer u 75 punten heeft gespaard ontvangt u automatisch een brief, met kortingsbon, op uw huisadres. Vraag in de winkel om een klantenkaart.

WAAROM KOMT U NAAR DA DROGISTERIJ WAALKENS

- Een compleet assortiment voor schoonheid en gezondheid.

- Wij staan altijd klaar voor onze klanten.

- Altijd specialisten aanwezig.

- Cadeauspecialist; ruim assortiment in cadeaus.

- Altijd verrassend en vernieuwend.

- En nog zoveel meer…


Tot ziens bij Drogisterij Waalkens

 

Volg ons nu ook op Facebook