Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier
Marc eerens

Studio BRIX

Bezoekadres
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Tel.: 06 – 51 55 31 14 
https://studiobrix.nl/

De bouwadviseur die met u meedenkt voor een optimaal resultaat.

  • Marc eerens

Studio BRIX is een onafhankelijk en zelfstandig bouwkundig adviesbureau dat vanuit Zuidhorn en Groningen actief is. Het bureau wordt geleid door Marc Eerens, waarbij indien gewenst de samenwerking wordt aangegaan met specialisaties op het gebied van o.a. constructief advies, ondersteuning in het bouwkundig tekenwerk, brandveiligheid, asbestinventarisatie en/of bouwfysisch advies.

Volledige ontzorging
Studio Brix verzorgt voor u het project van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp, het bouwkundig tekenwerk en de bijbehorende vergunningen voor o.a. uw nieuwbouw-, verbouw- of bedrijfsgebouw worden opgesteld. Aansluitend kunnen we meedenken over de uitvoering en controlewerkzaamheden tijdens de bouwperiode. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor bijvoorbeeld architecten, aannemers, projectontwikkelaars en interieurarchitecten. 

U staat als opdrachtgever in het project centraal en heeft daarbij één persoonlijk aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk. Studio BRIX begeleidt u in het project op een meedenkende, betrokken en praktische wijze, waarbij kwaliteit en haalbaarheid belangrijke uitgangspunten zijn.

De diensten van Studio BRIX bestaan uit:

  • Bouwadvies op maat
  • Tekenwerk
  • Vergunningen & papieren
  • Animatie & visualisatie
  • Advisering versterkingsadvies
  • Projectbegeleiding

Marc Eerens is een allround bouwkundige en begeleidt projecten van begin tot het eind. Doordat het gehele traject door Studio BRIX wordt doorlopen zijn er korte lijnen en is er één aanspreekpunt. In de afgelopen jaren is er een groot netwerk van deskundigen opgebouwd. Wanneer een vraag dusdanig specifiek is, zal Studio BRIX zijn netwerk inzetten om het project tot een goed resultaat te brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of haalbaarheid van uw (ver)bouwplannen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

https://studiobrix.nl
info@studiobrix.nl